Wyłączenie awarii mechanicznych. Trenowanie całe popołudnie dla awarii na piątym okrążeniu mimo normalnego zrzucania biegów jest tragedią. Dodane 26 lutego 2017 21:24: P.S. Silnik zaczął się palić kiedy jechałem na 7 biegu na prostej startowej. Po prostu padł, nic z tym nie mogłem zrobić, nie zmieniałem wtedy biegu.
Wyłączenie awarii mechanicznych. Trenowanie całe popołudnie dla awarii na piątym okrążeniu mimo normalnego zrzucania biegów jest tragedią. Dodane 26 lutego 2017 21:24: P.S. Silnik zaczął się palić kiedy jechałem na 7 biegu na prostej startowej. Po prostu padł, nic z tym nie mogłem zrobić, nie zmieniałem wtedy biegu.
Może się przegrzał, obserwowałeś temperatury? Jeśli jest gorący, to % silnika spadają.
Cały czas było 100% silnika na GIDzie, nawet jak był już dym. Silniki chyba wszyscy mieli niezłe zgrzane po długim formującym. Dodane 26 lutego 2017 21:33: Aktualizacja: replay różnie pokazuje początek dymu, ale z 7 na 6 zbiłem i było 12 900 obrotów. I nie, nadal nie jest to powód dla którego miałby mi paść na takim etapie wyścigu silnik.
Tak już bardziej na spokojnie, może nie tyle kompletne wyłączenie awarii, co obniżenie jakiegoś tam mnożnika odpowiadającego za szybkość zużycia silnika przy przekroczeniach obrotów.
Takie pytanie na szybko: Wolicie starą wersję Indianapolis, która waży 26 MB (mapa toru) czy nową wersję, która waży rekordowe 150 MB (mapa toru, onboard)? Pytam, bo może np. boicie się problemów z wydajnością/pamięcią a i tak wolicie starą wersję.