FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 sie 2011 14:12
ale mam kilka modow :P
19 sie 2011 14:14
W jednej grze?
19 sie 2011 15:50
Czujesz się mocny Menel hehehe to fajnie

Mały prezent http://www.youtube.com/watch?v=8qUeqC5Hx Vc

Co do fizyki Rafik nie widzi chyba jednego faktu.Mianowicie takiego,że potrafił ze mną rywalizować tylko w momencie gdy fizyka w modzie była prościutka,jak 2 sezony temu gdy wygrał mistrzostwo.Wbił sobie do głowy,że utrudnienie fizyki mu pomoże a jest wręcz odwrotnie i im trudniejsza fizyka tym więcej traci.Jestem specjalistą od tej gry i zakładanie,że nie potrafię zmieniać biegów czy też nie poradze sobie z ustawieniem bądz opanowaniem bolidu jest po prostu naiwne...
19 sie 2011 15:51
Oko i Jasina - jesteście w elicie, jesteście jednymi z najlepszych, więc przestańcie narzekać i zacznijcie trenować. Skończyły się czasy, w których można przejechać kwale jedną ręką.
19 sie 2011 15:56
Nie chodzi mi o czasy, bo te akurat nie są złe. Po prostu jedzie mi się bardzo nie wygodnie. Przyznam, że jak na razie jeździłem bardzo mało, z pewnością po jakimś czasie zacznę się przyzyczajać.
19 sie 2011 16:14
Clemson81 napisał(a):
Czujesz się mocny Menel hehehe to fajnie

Co do fizyki Rafik nie widzi chyba jednego faktu.Mianowicie takiego,że potrafił ze mną rywalizować tylko w momencie gdy fizyka w modzie była prościutka,jak 2 sezony temu gdy wygrał mistrzostwo.Wbił sobie do głowy,że utrudnienie fizyki mu pomoże a jest wręcz odwrotnie i im trudniejsza fizyka tym więcej traci.Jestem specjalistą od tej gry i zakładanie,że nie potrafię zmieniać biegów czy też nie poradze sobie z ustawieniem bądz opanowaniem bolidu jest po prostu naiwne...

Prostszej fizyki nie zrobie, bo F1 musi być trudniejsze niż GP2 :E Setów też nie zablokuje bo wiecie sami dlaczego. Więc co zostaje? :E A tak przynajmniej będzie ciekawie. :>
19 sie 2011 16:25
"Rafiku i Sabo nie idzcie tą droga" opamiętajcie się:P :P :P

Menel ciagle sądzisz,że "!!LO w argezrp nosmelC"
19 sie 2011 17:21
Tak jestem pewny siebie :D Nie no zmienię to.
Konto usunięte
19 sie 2011 18:28
W kwalifikacjach będziesz błyszczeć a wy wyścigu będziesz robił głupie błędy :D
19 sie 2011 18:59
Clemson myślałem, że z 1:19 zrobisz na tym filmiku<cwaniak>.

Hmmm trochę dziwne na wszystkich twoich przejazdowych filmikach jak wchodzisz w zakręt to kierownica w bolidzie skręca się na maksa tak jakbyś jechał bez asysty sterowania. Albo masz ją na niskim poziomie B)
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
31 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
24 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
51 505 003

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.