27 maj 2016 23:16
Maciej Paruch napisał(a):
Muszę... moja rodzicielka popyla Polo
Dodane 28 maja 2016 01:20:
Wynik wyborczy walki Mameda na KSW 35 to jest jakaś porażka, ja myślę że te sędziowskie głupie społeczeństwo, te k***a banda imbecyli która głosowała na tych przewracańców karakanów, to jest jakieś
nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy… jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, moje 40 zł na PPV, piątkowy melanż i dla was tylko znaczyło to pie***one , to was powinno się j***ć k***a, tak się powinno was j***ć, jak tylko was może
ać UFC.
Boks was tak nie wyr****ł, jak wyr****ł was KSW, k***a. Aż wasz kukle k***a będą swędziały z bólu. To jest dramat k***a. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media k***a nie były w stanie powiedzieć, że Karagoglu zbezczeszczono, że ten człowiek ma WYGRANĄ WALKĘ, że te sędziowskie K***Y powtarzam sędziowskie K***Y tego człowieka oskubały bezpodstawnie i po latach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka odziać w pas.
Będzie was KSW ru****o w dupę, będzie was KSW k***a dymało tak, jak was UFC nie dymało. Ta k***a, ten mały karakan, sędziowski śmieć, zniszczy was. Te oktagony, PPV, będą wam odbierały smak życia wy k***a idioci. Kibicowscy, polscy idioci. Ja mam to w
e k***a, bo mnie stać na wszystko. Będę żył k***a tak! Wy****olę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski i będę się z was k***a polskie kibice śmiał, żeście takie głupie są, tacy k***a
e, którzy te PPV głupie zapłacili.
Nie na Karagoglu, nie na remisy, tylko na jakieś PPV, Mamedy i inne gale. To właśnie jest ta k***a Polska. Przez taką k***ę Polskę, przez was k***a
e nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście
warci i trzeba was
ać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych
ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję.
RYCZE.
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Ale Polo to ty szanuj
Dawid Czepiela napisał(a):
Krzyśpin, który ścina w Polo i jest super kolo w polo! Yolo!
Rób dalej, nie słuchaj tego Krzyśpina, który tylko ścina

Krzyśpin, który ścina w Polo i jest super kolo w polo! Yolo!

Ale Polo to ty szanuj

Muszę... moja rodzicielka popyla Polo

Dodane 28 maja 2016 01:20:
Wynik wyborczy walki Mameda na KSW 35 to jest jakaś porażka, ja myślę że te sędziowskie głupie społeczeństwo, te k***a banda imbecyli która głosowała na tych przewracańców karakanów, to jest jakieś

Boks was tak nie wyr****ł, jak wyr****ł was KSW, k***a. Aż wasz kukle k***a będą swędziały z bólu. To jest dramat k***a. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media k***a nie były w stanie powiedzieć, że Karagoglu zbezczeszczono, że ten człowiek ma WYGRANĄ WALKĘ, że te sędziowskie K***Y powtarzam sędziowskie K***Y tego człowieka oskubały bezpodstawnie i po latach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka odziać w pas.
Będzie was KSW ru****o w dupę, będzie was KSW k***a dymało tak, jak was UFC nie dymało. Ta k***a, ten mały karakan, sędziowski śmieć, zniszczy was. Te oktagony, PPV, będą wam odbierały smak życia wy k***a idioci. Kibicowscy, polscy idioci. Ja mam to w

Nie na Karagoglu, nie na remisy, tylko na jakieś PPV, Mamedy i inne gale. To właśnie jest ta k***a Polska. Przez taką k***ę Polskę, przez was k***a

RYCZE.

Zmodyfikowane 27 maj 2016 23:25 przez Mateusz Tomaszewski.