FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 paź 2016 15:00
Gdyby mnie na długość samochodu bezpieczeństwa dopuścili do wszystkich ścinających w lidze to bym wziął i za<cenzura>

Jak któregoś razu, jeszcze w podbazie czy gimbazie, miałem urodziny to stary jako prezent wziął mnie ze sobą na GP Wengier w drodze wyjątku. Super prezent <cenzura>o.

Pojechaliśmy gdzieś w <cenzura>u za Budapeszt, dochodzimy do toru, a ojcu już się oczy świecą i oblizuje wargi podniecony. Rozłożył cały sprzęt, siedzimy przy szykanie i patrzymy na hołotę. Po pięciu minutach mi się znudziło, więc włączyłem Friends na tablecie to mnie ojciec <cenzura>nął, że hołota słyszy muzykęz moich słuchawek i się płoszą. Jak się chciałem podrapaćpo dupie to zaraz "krzyczał szeptem", żebym się nie wiercił, bo bóldupię i kierowcy widzą jak się ruszam i nie ścinają. 40 minut musiałem siedzieć w bezruchu i patrzeć na tor jak w jakimś <cenzura>anym LeMans 24h. Urodziny mam w listopadzie, więc jeszcze do tego była walka o mistrzostwo jak sam <cenzura>. W pewnym momencie ojciec odszedł kilkanaście metrów w żwir i się spierdział. Wytłumaczył mi, że trzeba w żwirze pierdzieć bo inaczej kierowcy słyszą i nie ścinają.

Wspomniałem, że ojciec ma kolegę mirka, z którym jeździ na ściny. Kiedyś towarzyszem wypraw ligowych był hehe Grzegorz. Człowiek o kształcie kolanka z kucem i 365 dni w roku w koszulce KORWiN. Byli z moim ojcem prawie jak bracia, przychodził do wigilię do nas itd. Raz ojciec miał imieniny Grzesio przyszedł na hehe 13.3c. Na<cenzura>ali się i oczywiście cały czas gadali o regulaminie i kierowcach. Ja siedziałem u siebie w pokoju. W pewnym momencie zaczęli drzeć na siebie mordę czy generalnie lepsze są antyścinacze czy żwir.
>WEŹ MNIE NIE <cenzura>IAJ GRZECHU, WIDZIAŁEŚ TY KIEDYŚ JAKIE PROBLEMY ROBI ANTYŚCINACZ? CHAPS I SPOILER U<cenzura>ANY
><cenzura> TADEK ŻWIRY W LIDZE DO 10 KM/H SPOWALNIAJĄ, TWÓJ ANTYŚCINACZ TO MU MOŻE NASKOCZYĆ
>CO TY MI O ŻWIRZE <cenzura>ISZ, JAK CIĘ NAWET NA ASFALCIE SPOWALNIA DO 20 KM/H, ANTYŚCINACZ TO JEST KRÓL POBOCZY JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI
No i aż się zaczeli na<cenzura>iać funy na dywanie w dużym pokoju, a ja z matką musieliśmy ich rozdzielać. Od tego czasu zupełnie zerwali kontakt. W zeszłym roku zadzwonił Czarek, że Grzesiu spadł z bolida w Monako i zaprasza na shitstorm. Odebrała akurat matka, złożyła kondolencje, odkłada słuchawkę i mówi o tym ojcu, a ojciec
>i bardzo <cenzura> dobrze
Tak go za ten żwir znienawidził

Nie chce mi się czekać do następnego tygodnia, więc macie, póki i tak nikt nic ciekawego nie pisze. xD
Zmodyfikowane 20 paź 2016 15:05 przez Grzegorz Brojak.
20 paź 2016 15:04
Marcel Pawiński napisał(a):
Patryk Gerber napisał(a):
Dawid Głowski napisał(a):
Mateusz Bogusz napisał(a):
Grzegorz Brojak napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):

20 paź 2016 17:30
Witam. Czy ktoś może podać tytuł piosenki z najnowszego zwiastunu Assassin's Creed.
20 paź 2016 17:31
Marcin Kowalski napisał(a):
Witam. Czy ktoś może podać tytuł piosenki z najnowszego zwiastunu Assassin's Creed.

Nie wiem, bo mi nie powiedzieli.
20 paź 2016 17:35

Darude - Sandstorm
20 paź 2016 17:39
Aleksy Mainusz napisał(a):

Darude - Sandstorm

Zmodyfikowane 20 paź 2016 17:42 przez Marcel Pawiński.
20 paź 2016 17:42
Marcel Pawiński napisał(a):
To przerzucamy ligę na Assasina xD?

Nie tam. Tak się pytam bo interesuję się muzyką filmową.
Dodane 20 października 2016 19:43:
Z tego zwiastunu
20 paź 2016 17:44
To na pewno to
Zmodyfikowane 20 paź 2016 17:44 przez Grzegorz Brojak.
20 paź 2016 17:49
To na pewno to

NIE.
20 paź 2016 17:54
To na pewno to

NIE.

TO NIE
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
WTO
Słonecznie
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 870 943

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.