FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
25 paź 2016 11:52
Czasami mam wrażenie, że niektórzy mają jakąś dziwną obsesję na punkcie słowa "Skarga". Jeszcze rozumiem sobie ponarzekać na to, że przez kogoś dostaniecie karę, ale żeby tak wybuchać, bo ktoś złożył skargę na miganie światłami w GP2. Takie coś nikomu nie szkodzi, kary nie będzie, admin to oznaczy jako spam w 2 sekundy. A Wy robicie z tego powodu niepotrzebny bałagan, który jest bardziej uciążliwy niż taka skarga.
25 paź 2016 12:01
Kronika ligowa:
Strona 1000 - Świętowanie ilości stron
Strona 2000 - luźna dyskusja o piłce nożnej
Strona 3000 - Świętowanie ilości stron, śmierć F1 Challenge
Strona 4000 - Rafik banuje i nie stawia serwera użytkownikom
Strony 5000 - Ból dupy o skargi
Strona 6000 - Ból dupy o ścięcia
Strona 7000 - luźna dyskusja, nawiązywanie do bólu dupy o ścięcia
Strona 8000 - Ból dupy o skargi
Dodane 25 października 2016 14:02:
Coś się popsuło przez te kilka tysięcy stron.
25 paź 2016 12:10
Dawid Kuszel napisał(a):
ale o co wam chodzi? Ktoś ma za dużo czasu wolnego i tyle. Nic z tym nie zrobicie. Połowa kar w tej lidze jest bezsensu, a i 90% skarg. Rafał się wypowiedział, że skargi są za ścinanie toru, co jest de facto słuszne, jednak problem rodzi się w istocie składania skarg dla samej ilości skarg. Na moim przykładzie, wyjechałem dwukrotnie poza tor, według osoby zgłaszającej, okej. Linią wyścigową pojechałbym szybciej, no ale niech sobie zgłasza. Drugiego wyjazdu szczerze nie pamiętam, więc to pewnie jakiś banan. Zrobiłem to, wyjechałem dwa razy poza tor. Przyznaję się do tego, ALE... i tutaj zbliżamy się do części kluczowej. Nie otrzymam za to kary, bo moje ścięcia były zbyt małe. Nawet JEŚLI bym coś dostał, to spadnę najdalej za Radka co dla zespołu nic nie znaczy, a nawet to i lepiej bo Radek odrobi więcej PKT do Neila.

Panowie, średnia wieku w lidze się podnosi a zachowania są coraz bardziej dziecinne. My, jako osoby które nie zgłaszają skarg bez ściśle wyznaczonego powodu (rozwalił mi wyścig) olewajmy to ile jest tych skarg. Najlepsza metoda na reklamę, na popularność to niestety hejt. Osoby hejtowane są popularniejsze i nawet jeśli są anonimowe, to czerpią z tego korzyść, że ktoś o nich mówi. Pomijając fakt, że są idiotami.

Kolejne, te osoby nie zdają sobie sprawy z tego że jak na przykładzie Jacka, czy innych osób w tej lidze które jeszcze jeżdżą albo które już nie jeżdżą, rozwalacie w ten sposób frekwencję. Jaki sens ma wygrać wyścig, skoro potem spece jeden z drugim przeanalizują to i będą sprawdzać ile razy wyjechałem poza tor. Proponuję jeszcze "osłabić" kary za ścięcia

Następny fragment eseju. Po roku chyba przerwy wróciłem sobie tutaj, do was. Bo brakowało mi trochę tej rywalizacji. Brakowało mi delikatnych sporów na torze i przez dzień poza nim. Tutaj gorące przeprosiny dla Dawida Płonki. Choć ja uważam, że było tam miejsce na dwa bolidy, rozumiem zirytowanie gdy doszło do obrócenia Twojego bolidu z mojego powodu. Nie psujmy atmosfery w lidze, robiąc z tego jakieś polityczne gówno

I ostatnie. Było w lidze wiele sytuacji, gdzie mogłem zgłosić skargę, aby być oczko wyżej. Takie perełki to Korea... 2013 chyba, gdzie Jasina na ostatnim okrążeniu wyprzedził mnie poszerzając na wyjściu tor. W świetle regulaminu - wyjechał poza obręb toru podczas wyprzedzania. Powinien mnie przepuścić, ale byłem w szoku, że zaatakował mnie po zewnętrznej, bo to naprawdę był piękny manewr. SPA, gdzie razem z Crafterem postanowiliśmy nie odpuszczać w s3 gdzie ja miałem lepszy tor, no ale bywa.. w efekcie naszej kolizji mój obracający się bolid wpadł pod rozpędzonego Sebę, któremu rozwalił wyścig. Taki mały karambolek - 0 skarg. Monaco, gdzie rekady drasnął mój bolid, który wyskoczył w górę i obróciło mnie tyłem do kierunku jazdy... było tego wiele, ale nie ma potrzeby zgłaszać jeżeli ktoś po pierwsze nie zrobił tego celowo, po drugie jeśli jesteśmy ludźmi i rozumiemy, że te 12, czy 10 punktów w wyścigu nie zmieni tego kim będziemy za X lat. Kary to ostateczność za głupotę, brawurę a nie za walkę, która kończy się w taki a nie inny sposób. Gdy wina leży po dwóch stronach - incydent wyścigowy

To jest kolejna burza

<brawo> <ok>
25 paź 2016 13:30
Tory, na których pojedziemy najbliższe rundy, będą później, bo chciałbym je przerobić. Ale postawię tymczasowo serwery na starych wersjach.
25 paź 2016 13:58
Rafał Cupał napisał(a):
Tory, na których pojedziemy najbliższe rundy, będą później, bo chciałbym je przerobić. Ale postawię tymczasowo serwery na starych wersjach.

Brzmi strasznie przyjemnie.
25 paź 2016 15:12
Dopowiem tylko do tego co napisał Dawid "widmo" Kuszel aka Honda Civic.
do kogoś kto składa skragi, ewentualnie dwoch oosob, bo to raczej ta sama metoda działania.
JESTEŚ OSOBĄ: CHAMSKĄ, GŁUPIĄ,NIEETYCZNĄ. Ten jeden raz powinna zostać złamana zasada i nazwisko/a osób składających chamsko w tym przypadku skargi (ktore niestety regulamin potwierdza) powinno zostać opublikowane, to by nauczyła bardzo duzo taką osobę/osoby, bo tak działa psychologia tłumu, i wstydu. Mozecie poczytać nt badań jak zmienia sie zachowanie człowieka gdy osoby przestają być ANONIMOWE<spadaj>
Zmodyfikowane 25 paź 2016 15:27 przez Patryk Gerber.
25 paź 2016 15:25
>składających chamsko (...) skargi
>regulamin potwierdza [skargi]

To może chamem jest bardziej ten, który tak często łamie regulamin?

25 paź 2016 15:26
Patryk Gerber napisał(a):
do kogoś kto składa skragi, ewentualnie dwoch oosob, bo to raczej ta sama metoda działania.
JESTEŚ OSOBĄ: CHAMSKĄ, GŁUPIĄ,NIE ETYCZNĄ. Ten jeden raz powinna zostać złamana zasada i nazwisko/a osób składających chamsko w tym przypadku skargi (ktore niestety regulamin potwierdza) powinno zostać opublikowane, to by nauczyła bardzo duzo taką osobę/osoby, bo tak działa psychologia tłumu, i wstydu. Mozecie poczytać nt badań jak zmienia sie zachowanie człowieka gdy osoby przestają być ANONIMOWE<spadaj>

*NIEETYCZNĄ.
25 paź 2016 15:27
Dawid Czepiela napisał(a):
JESTEŚ OSOBĄ: CHAMSKĄ, GŁUPIĄ,NIE ETYCZNĄ. Ten jeden raz powinna zostać złamana zasada i nazwisko/a osób składających chamsko w tym przypadku skargi (ktore niestety regulamin potwierdza) powinno zostać opublikowane, to by nauczyła bardzo duzo taką osobę/osoby, bo tak działa psychologia tłumu, i wstydu. Mozecie poczytać nt badań jak zmienia sie zachowanie człowieka gdy osoby przestają być ANONIMOWE<spadaj>

*NIEETYCZNĄ.

Skarga za 2.6 d) o 15:27 czasu hołotowego.
25 paź 2016 15:28
Grzegorz Brojak napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):

*NIEETYCZNĄ.

Skarga za 2.6 d) o 15:27 czasu hołotowego.

Jesteś osobą głupią, chamską i nieetyczną. Wstyd.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
27 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 834 506

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.