FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
29 paź 2016 15:05
Marcel Pawiński napisał(a):
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):
Kto to?

Jak coś to nie ja. <luzik>

Winny się tłumaczy 8-).

Masz mnie. Zbyt mocno naciskałeś, żebym się nie przyznał <bezradny>
29 paź 2016 15:08

Post został usunięty przez autora

29 paź 2016 15:28
Robienie afery z powodu jednego relatywnie bardzo mało kontrowersyjnego postu na jakimś forum uważam za głupi sposób na marnowanie czasu, ale na wszelki wypadek zaznaczam, że ja i administracja (jako całość) nie prowadzi jakiś żałosnych działań przeciwko innym ligom.
29 paź 2016 16:10
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Grzegorz Brojak napisał(a):
Na chwilę obecną są to jedyne dostępne pojazdy dla kierowców pochodzenia WSL. 8-)

EDIT: Szkoda, że autor jest administratorem/moderatorem/po mocnikiem w jednej z serii w lidze.

EDIT2: Paweł ma nieaktualne dane, według najnowszych teorii spiskowych już podejrzana osoba nie jest administratorem/moderatorem/po mocnikiem w jednej z serii w lidze.

Pozdrawiam xD
29 paź 2016 16:53
EDIT3: Pablos ma raka mózgu i potwierdza wersję Ziuba.
29 paź 2016 17:03
Rafał Cupał napisał(a):
Robienie afery z powodu jednego relatywnie bardzo mało kontrowersyjnego postu na jakimś forum uważam za głupi sposób na marnowanie czasu, ale na wszelki wypadek zaznaczam, że ja i administracja (jako całość) nie prowadzi jakiś żałosnych działań przeciwko innym ligom.

Nie widzę oryginalnej treści posta Pablosa, ale ogólnie nie bierzemy pod uwagę takiego czegoś :)
Afery też nie planowałem, chciałem tylko się podzielić screenem skoro wiem, kim jest delikwent :) Po cichu liczę, że ma tyle godności i się przyzna :P
29 paź 2016 18:26
Michał Kozera napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

Nie widzę oryginalnej treści posta Pablosa, ale ogólnie nie bierzemy pod uwagę takiego czegoś :)
Afery też nie planowałem, chciałem tylko się podzielić screenem skoro wiem, kim jest delikwent :) Po cichu liczę, że ma tyle godności i się przyzna :P

No okej, ale moze nie linczujmy go tutaj<bezradny>
29 paź 2016 18:44
Rafał Cupał napisał(a):
Maciej Żmudziński napisał(a):

Może Rafik wprowadzi nowa serie gdzie będzie jechało 3 naraz = 2 podstawowy + 1 testowy xD

Genialny pomysł. Zamykamy GP2, w F1 dodajemy dwa miejsca pasażera, w których siedzieć będą dotychczasowi kierowcy GP2. Jeden będzie pomagał kierowcy w namierzaniu celów do rozwalenia oraz zakrętów do ścięcia, a drugi będzie notował wszystkie sytuacje do skarg. #NieNaPoważnie

Zatrudniam Kryspina i Neila! XD
Dodane 29 października 2016 20:45:
Wie ktoś dlaczego jak odpalam grę to mogę wybrać jedynie Safety Car i Exam Car? <bezradny>

Na chwilę obecną są to jedyne dostępne pojazdy dla kierowców pochodzenia WSL. 8-)

My chociaż trzymaliśmy poziom, a nie jak ludzie pochodzenia F1O u nas ;)
Pozdrawiamy kolegę. Ciekawe czy się przyzna, śmieszek :)

To ja, siema!
29 paź 2016 18:50
Dawid Czepiela napisał(a):

Wie ktoś dlaczego jak odpalam grę to mogę wybrać jedynie Safety Car i Exam Car? <bezradny>

My chociaż trzymaliśmy poziom, a nie jak ludzie pochodzenia F1O u nas ;)
Pozdrawiamy kolegę. Ciekawe czy się przyzna, śmieszek :)

To ja, siema!

Jesteś drugą osobą, która się do tego przyznaje, no ciekawe 8-)
29 paź 2016 18:53
Niech zgadnę, pierwszy przyznał się Pieczyk?
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 813 625

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.