FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
7 lis 2016 19:07
-Zielone tartki, ok karają za wyjazd i za poszerzanie/scinanie, ALE, nie pozwalają od razu wrocić na tor, co moze powodować niebezpieczne sytuacje w wyscigu. Kogoś to wciągnie, albo automatycznie w sposob niekontrolowany zwolni i samochod z tyłu go uderzy...

To dotyczy wszelkiego rodzaju antyścinaczy.
drugą sprawą jest ostatnia szykana. Ten mur XD. OK jest to jakiś sposób. Ale lepsze byłoby zrobienie dwoch tam i ustawienie z nich "szykany" bo gdy jest on w taki sposób to gdy ktoś przestrzeli hamowanie bedzie musiał zawrócić i niebezpiecznie wjechać na tor. no i gdy jest ten mur to nie wiem po co ten zółty krawężnik XDDD

Nie chciałem stawiać za dużo tych ścian, a musiałbym, żeby taka dodatkowa szykana była dostatecznie wolniejsza od samego zakrętu, żeby powrót na tor po przestrzeleniu hamowania nie dawał zysku.
7 lis 2016 19:15
Tylko mi sie caly czas prosba o pit odpala?
7 lis 2016 19:19
Rafał Cupał napisał(a):
-Zielone tartki, ok karają za wyjazd i za poszerzanie/scinanie, ALE, nie pozwalają od razu wrocić na tor, co moze powodować niebezpieczne sytuacje w wyscigu. Kogoś to wciągnie, albo automatycznie w sposob niekontrolowany zwolni i samochod z tyłu go uderzy...

To dotyczy wszelkiego rodzaju antyścinaczy.
drugą sprawą jest ostatnia szykana. Ten mur XD. OK jest to jakiś sposób. Ale lepsze byłoby zrobienie dwoch tam i ustawienie z nich "szykany" bo gdy jest on w taki sposób to gdy ktoś przestrzeli hamowanie bedzie musiał zawrócić i niebezpiecznie wjechać na tor. no i gdy jest ten mur to nie wiem po co ten zółty krawężnik XDDD

Nie chciałem stawiać za dużo tych ścian, a musiałbym, żeby taka dodatkowa szykana była dostatecznie wolniejsza od samego zakrętu, żeby powrót na tor po przestrzeleniu hamowania nie dawał zysku.

Wydaje mi sie ze trawa zamiast tych zielonych była by lepsza. A dwa krótkie mury nie mogły by tam byc po prostu? tylko jeden dodasz oba bedą skrócone i ustawisz po prostu w takiej odległości aby to wymagało rzeczywiście zwolnienia samochodu i nie bedzie ani zysku, ani niebezpieczeństwa.
7 lis 2016 19:23
Jedna głupia ściana, a tyle narzekacie, jak Meksykanie. <wyśmiewacz>
7 lis 2016 19:27
Narysuj jak wg Ciebie to powinno wyglądać.
7 lis 2016 19:34

<papa>.
7 lis 2016 19:35
P5 from P1? Coś Ci się pokręciło w tytule.
Dodane 7 listopada 2016 20:38:
A oprócz tego bardzo ładne wypchnięcie poza tor.
7 lis 2016 19:39
Rafał Cupał napisał(a):
P5 from P1? Coś Ci się pokręciło w tytule.
Dodane 7 listopada 2016 20:38:
A oprócz tego bardzo ładne wypchnięcie poza tor.

Nie szkaluj.
7 lis 2016 19:54
Co do antyścinaczy to myślałem, że na Eau Rouge dasz taki jaki był na Salzburgring w T1 XDDD
Zmodyfikowane 7 lis 2016 19:56 przez Mateusz Guzowski.
7 lis 2016 20:06
Chciałem zrobić dzisiaj Na zakręcie, nikogo nie było chętnego. Spróbujemy zrobić jutro wraz z losowaniem mieszanek.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
NIE
Zachmurzenie
18 °C
PON
Deszcz
16 °C
WTO
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 777 769

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.