FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
28 lis 2016 18:04
Ej, no umówmy się, że równie winni są Ci, którzy poszli na to i jeździli za Pieczyka. Godząc się na to popełnili takie samo wykroczenie... Przecież oni zrobili to samo co on i teraz się tu wypowiadają nawet na luzie... Haha, dobre.
28 lis 2016 18:07
Konto usunięte napisał:
Ej, no umówmy się, że równie winni są Ci, którzy poszli na to i jeździli za Pieczyka. Godząc się na to popełnili takie samo wykroczenie... Przecież oni zrobili to samo co on i teraz się tu wypowiadają nawet na luzie... Haha, dobre.

Podwójne standardy. ;)
28 lis 2016 18:09
Damian Wolkiewicz napisał(a):

WSL pomogło Pieczykowi, w końcu Pablos za niego pojechał, później go wydało za to, że przejrzał na oczy i nie dołączył do tej gównianej ligi,a teraz zgrywają bohaterów - brawo za podejście <brawo>

Zbyt nisko musiałbym intelektualnie upaść, żeby podtrzymać tę jałową dyskusję na temat mojej gównianej ligi. Dlatego w tym miejscu chcę tylko napisać, że jesteś jednym z naszych największych hejterów. Bardzo mi z tego powodu miło, bo wszystkie dobre marki mają grono hejterów, to jest nawet trendy :)

PS. mówisz gówno, syf, ble, a nie podajesz żadnego argumentu. Obrzucać gównem umie każdy idiota, argumentacja jest dopiero punktem wyjścia do wyrażania opinii. Przemyśl to, może jeszcze nie jesteś na straconej pozycji na drodze ewolucji intelektualnej :)
Dodane 28 listopada 2016 19:13:
Konto usunięte napisał:

Nasz dobry przyjaciel Pablos poniósł taką samą karę za podszywanie się za Pieczyka, jak Pieczyk. Przyznał się do winy, okazał skruchę i wie, że postąpił źle. Ale o tym się nie mówi, bo wszystko przyćmiła gwiazda Pieczyka, który zupełnie nic sobie z tego nie zrobił i dalej brnie w swoje wielkie show
28 lis 2016 18:30
Ale o tym się nie mówi, bo wszystko przyćmiła gwiazda Pieczyka, który zupełnie nic sobie z tego nie zrobił i dalej brnie w swoje wielkie show

Przecież Pieczyk to ta sama liga niedo<cenzura>ania mózgowego jak Woźniak, nieważne jak, nieważne o czym, ważne żeby on był na ustach wszystkich. Wreszcie ten cyrk się skończy.
28 lis 2016 18:33
Damian Wolkiewicz napisał(a):
WSL pomogło Pieczykowi, w końcu Pablos za niego pojechał, później go wydało za to, że przejrzał na oczy i nie dołączył do tej gównianej ligi,a teraz zgrywają bohaterów - brawo za podejście <brawo>

WSL nie pomogło Pieczykowi. Pomogłem ja i nie zrzucaj wszystkiego na ligę, w której aktualnie się udzielam. Co by było, gdybym teraz jeździł w rFone? Wina rFone? Brawo możesz bić sobie, że masz zrozumiały tylko dla siebie tok rozumowania.

Niestety, nic nie dzieje się przypadkiem. Pieczyk z dnia na dzień zmienił nastawienie, z przytulnego misia, który nie może się doczekać startu strony, sezonu. Jarały go wszystkie, nawet najmniejsze newsy na temat postępu prac nad powrotem, a nawet brał udział w zamkniętych i tajnych testach fizyki (!), które przeprowadzaliśmy w 5-osobowym gronie. Może tak jak piszesz, przejrzał na oczy i odwrócił się od nas. Jednak są pewne granice zachowania, które każdy człowiek toleruje. Niemiło się patrzy na to, jak osoba, której się ufało, wrzuca wszędzie gdzie się da obrazki typu '<cenzura>ać wsl'. Na początku jak każdy, przymykałem na to oko, ale wraz ze zwiększaniem się intensywności ataków, Pieczyk dobijał się rękoma i nogami do granic mojej tolerancji. Apogeum zostało osiągnięte w momencie, gdy Pieczyk wszedł do nas na ts z nickiem '<cenzura>ać wsl', po czym udowodniwszy mu to, dalej się wypierał.

Tak jak każdy człowiek, będę bronił swojego i swoich przyjaciół. Uznałem, że Pieczyk zdecydowanie przegiął pałę, obrażając nas i zrobiłem to co zrobiłem. Poniosłem taką samą karę, co Krzysiek, a to, że on chciał brnąć w to dalej spowodowało, że teraz dostał miesięcznego bana na stronę i musi bujać się po fejkach i innych ligach.

Poczuł się bezkarny? Może.
Jestem bohaterem? Może w domu, jak odkręcę słoik.
Zmodyfikowane 28 lis 2016 18:34 przez Paweł Andrzejewski.
28 lis 2016 19:00
Pablos wszystko wyjaśnił. Można zamknąć temat.

RAZ DWA TRZY, GÓWNOBURZY NIE MA JUŻ.
28 lis 2016 19:25
Jak mozecie tak mowic na lige ktorej nazwe wymyslil wspanialy czlowiek! XD
28 lis 2016 19:32
Maciej Żmudziński napisał(a):

Nawet został uhonorowany teraz na loading screenie nie byle jakiego toru :D
28 lis 2016 19:33
Cezary Kołcz napisał(a):
Pablos wszystko wyjaśnił. Można zamknąć temat.

RAZ DWA TRZY, GÓWNOBURZY NIE MA JUŻ.

Dziękuj, dobranoc. Koniec dyskusji. Zamykamy obrady forum.
28 lis 2016 19:34
Michał Kozera napisał(a):
Maciej Żmudziński napisał(a):

Nawet został uhonorowany teraz na loading screenie nie byle jakiego toru :D

Przeciez nie wygralem zadnego GP :<
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
NIE
Deszcz
20 °C
PON
Deszcz
18 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 665 789

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.