21 lut 2017 20:40
FORUM
FORUM OGÓLNE
21 lut 2017 20:43
21 lut 2017 20:47
Zmodyfikowane 21 lut 2017 20:48 przez Jakub Tarasiuk.
21 lut 2017 20:55
o nie XD
21 lut 2017 23:39
W szoku jestem do tej pory, ale kto nie widział niech zobaczy.
22 lut 2017 07:35
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Co w tym takiego szokującego? Ogólnie bardzo fajny pomysł, wiadomo wykonanie takie jakie jest, ale jak się wczują to będzie się fajnie słuchało
W sumie teraz tez się fajnie słucha, mimo kilku głupot powiedzianych przez Dradracha, ale to już moje zdanie
Co w tym takiego szokującego? Ogólnie bardzo fajny pomysł, wiadomo wykonanie takie jakie jest, ale jak się wczują to będzie się fajnie słuchało

22 lut 2017 08:28
Ha, już wiem kto mi dał łapkę w dół!
To było nasze drugie nagranie, wcześniej zrobiliśmy takie próbne, więc no dopiero startujemy z tym wszystkim. W sumie to dzięki, że to wrzuciłeś, samemu bym tego nie zrobił, bo zaraz Pewne Osoby zarzuciły y mi atencjonowanie się.

To było nasze drugie nagranie, wcześniej zrobiliśmy takie próbne, więc no dopiero startujemy z tym wszystkim. W sumie to dzięki, że to wrzuciłeś, samemu bym tego nie zrobił, bo zaraz Pewne Osoby zarzuciły y mi atencjonowanie się.
22 lut 2017 09:08
Mateusz Majka napisał(a):
Nie interesowałem się jakoś tą serią do tej pory i obejrzałem cały materiał od początku do końca. Pomijając wykonanie filmiku w szoku jestem, że mi się podobało.
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Nie, nie wiesz.

Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
W sumie teraz tez się fajnie słucha, mimo kilku głupot powiedzianych przez Dradracha, ale to już moje zdanie

Nie interesowałem się jakoś tą serią do tej pory i obejrzałem cały materiał od początku do końca. Pomijając wykonanie filmiku w szoku jestem, że mi się podobało.
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Ha, już wiem kto mi dał łapkę w dół!

Nie, nie wiesz.

22 lut 2017 09:11
To tylko mi się cieszyć pozostaje. Jeżeli mowa o filmie, to akurat po raz pierwszy coś takiego robimiliśmy, więc wyszło jak wyszło, ale przy drugim odcinie (jak mówi Kelkuc) mam nadzieję, że będzie lepiej.
22 lut 2017 09:49
Generalnie spoko to wyszło. Zmień tylko partnera, bo strasznie smętnie mówi

NAJBLIŻSZE SESJE
Runda 12
Kwalifikacje | Zakończona |
Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Tor:
Sesja: