FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 lut 2017 11:13
Maciej Paruch napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):

POMARAŃCZ!

Spyker? xD

Dobre, pomarańczowe.
24 lut 2017 12:07
Grzegorz Brojak napisał(a):

POMARAŃCZ!

Spyker? xD

Dobre, pomarańczowe.

To jest ohydne. Brakuje mi tego, prawdziwego McLarena. Teraz to jest rozmieniony na drobne zespół z końca stawki
Ale Ferrari zaszalało, przy Mercedesie który praktycznie nic nie zmienił wprowadzili mnóstwo innowacji. Oby silnik też poprawili.
Zmodyfikowane 24 lut 2017 12:10 przez Damian Wolkiewicz.
24 lut 2017 12:11
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Grzegorz Brojak napisał(a):

POMARAŃCZ!

Spyker? xD

Dobre, pomarańczowe.

To jest ochydne. Brakuje mi tego, prawdziwego McLarena. Teraz to jest rozmieniony na drobne zespół z końca stawki
Ale Ferrari zaszalało, przy Mercedesie który praktycznie nic nie zmienił wprowadzili mnóstwo innowacji. Oby silnik też poprawili.

1. Prawdziwy McLaren to właśnie pomarańczowy.
2. Nie wiedziałem że 6. miejsce w generalce to koniec stawki.
3. Ferrari skończy jak zawsze ;)
24 lut 2017 12:36
1. Wyraziłem tylko swoją opinie. Nowa "pomarańcz" jest ohydna i w żadnym stopniu nie nawiązuje chociażby do czasów Marlboro. F1 i Mclaren kojarzy się tylko i wyłącznie z tym i to jest legenda, a typowa pomarańcz to stare dzieje.

2. 6 miejsce w stawce to miejsce marzeń i cel dla takiego zespołu jak McLaren xD?
3. Myślisz, że nie robią wszystkiego aby zacząć wygrywać? W tym roku bolid wygląda obiecująco i jeśli poprawili silnik będą w stanie walczyć z Mercedesem i Red Bullem.
Zmodyfikowane 24 lut 2017 12:38 przez Damian Wolkiewicz.
24 lut 2017 12:42

Post został usunięty przez autora

24 lut 2017 12:50
1. Wyraziłem tylko swoją opinie. Nowa "pomarańcz" jest ohydna i w żadnym stopniu nie nawiązuje chociażby do czasów Marlboro. F1 i Mclaren kojarzy się tylko i wyłącznie z tym i to jest legenda, a typowa pomarańcz to stare dzieje

Mówienie o "prawdziwym McLarenie" nie jest subiektywną opinią. Więc pogódź się z FAKTEM, że kolorem prawdziwego McLarena jest pomarańcz, a dokładniej pomarańcz o symbolu "McLaren Orange". Te malowania, które wrzuciłeś to przede wszystkim narzucenia ze strony Marlboro/Mercedesa.
Zmodyfikowane 24 lut 2017 12:55 przez Grzegorz Brojak.
24 lut 2017 13:05
Wolkiewicz zawsze na propsie<ok>
24 lut 2017 13:14
1. Wyraziłem tylko swoją opinie. Nowa "pomarańcz" jest ohydna i w żadnym stopniu nie nawiązuje chociażby do czasów Marlboro. F1 i Mclaren kojarzy się tylko i wyłącznie z tym i to jest legenda, a typowa pomarańcz to stare dzieje.

2. 6 miejsce w stawce to miejsce marzeń i cel dla takiego zespołu jak McLaren xD?
3. Myślisz, że nie robią wszystkiego aby zacząć wygrywać? W tym roku bolid wygląda obiecująco i jeśli poprawili silnik będą w stanie walczyć z Mercedesem i Red Bullem.

Nieeeeee, to nie prawda, że srebrny/chrom pojawił się na McLarenie, bo to był główny zespół Mercedesa, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
24 lut 2017 13:27
24 lut 2017 13:46

To ja może rozluźnię trochę atmosferę swoją produkcją. :) Filmik z cyklu #zawsześmieszy
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
20 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 558 989

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.