27 lut 2017 21:18
Kamil Bobrowicz napisał(a):
Zainstaluj na świeżo rf lite ze strony ISI i wgraj jakiegoś cracka (mogę podesłać swojego na privie
). GID czasami gryzie się z RFE i wtedy potarfi wywalić gra. Reinstall zwykle pomaga
I upewnij się, że masz zainstalowanego DirectX'a.
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
No niestety nie..Wgrałem mod i gra nie chce odpalic mi z f1 online tylko normalnie z ikony rfactor w folderze..a jak usunałem ten GID i wgralem normalnego rf lite z crackiem to to samo wywala mnie z gry ;c
Wyskakuje jakiś błąd? Czy po prostu się nie uruchamia? Jaki masz windows? Uruchomiałeś jako administrator?
Dodane 27 lutego 2017 18:52:
No to pico bello. I po problemie. xD
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
nie wiem co jest pobralem te rf lite f1 od Birkuca i gdy proboje włączyć to pokazuje mi się tylko logo rfactora i gra nie chce się uruchomić
Luźna guma. Do następnego wyścigu sporo czasu, coś wykombinujemy.
Oki dzięki za pomoc to będziemy działać xD oby to pomogło

Luźna guma. Do następnego wyścigu sporo czasu, coś wykombinujemy.

nie wiem co jest pobralem te rf lite f1 od Birkuca i gdy proboje włączyć to pokazuje mi się tylko logo rfactora i gra nie chce się uruchomić
Wyskakuje jakiś błąd? Czy po prostu się nie uruchamia? Jaki masz windows? Uruchomiałeś jako administrator?
Dodane 27 lutego 2017 18:52:
No to pico bello. I po problemie. xD
No niestety nie..Wgrałem mod i gra nie chce odpalic mi z f1 online tylko normalnie z ikony rfactor w folderze..a jak usunałem ten GID i wgralem normalnego rf lite z crackiem to to samo wywala mnie z gry ;c
Zainstaluj na świeżo rf lite ze strony ISI i wgraj jakiegoś cracka (mogę podesłać swojego na privie