FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 mar 2017 21:24
Marcel Pawiński napisał(a):
Menel - podeślij mi logi z GP Europy (coś chce zobaczyć z ciekawości).

Czyżby Ferrari nie mogło pogodzić się z porażką? <luzik>
17 mar 2017 21:31
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Marcel Pawiński napisał(a):
Menel - podeślij mi logi z GP Europy (coś chce zobaczyć z ciekawości).

Czyżby Ferrari nie mogło pogodzić się z porażką? <luzik>

Tak... Mieszaj sprawy administracyjne z wyścigami. Nie wiem, ale się wypowiem... Typowe polskie społeczeństwo.
17 mar 2017 23:56
Jest szefem serii, takie jest zarządzenie tyle koniec kropka.
18 mar 2017 11:04
Wysłane.
18 mar 2017 14:26
Dzięki - wszystko ok.
18 mar 2017 15:42

Nieeee, to już przestało być śmieszne.

Domagam się, że skoro takie cyrki odstawiamy, to teraz niech ktoś napisze do Dominika Glinki z oficjalnym zaproszeniem do startów u nas. Serio, skoro ktoś taki może nawet wrócić do ścigania, to czemu nie on?
18 mar 2017 15:45

Post został usunięty przez autora

18 mar 2017 16:02
Krzysztof Woźniak napisał(a):

Nieeee, to już przestało być śmieszne.

Domagam się, że skoro takie cyrki odstawiamy, to teraz niech ktoś napisze do Dominika Glinki z oficjalnym zaproszeniem do startów u nas. Serio, skoro ktoś taki może nawet wrócić do ścigania, to czemu nie on?

Ty też masz szansę na licencję. Jeśli się nie podoba to dowodzenia. <papa>
18 mar 2017 16:13
Dawidzie, Twoja lekka ignorancja oraz pycha powoli mnie dobija, ale ok, powstrzymam się od napisania co o Tobie myślę.

Wyobraź sobie, że jesteś pracownikiem banku, a inny pracownik dokonał oszustwa. Potem dokonał podobnego oszustwa, tylko z pomocą innej osoby. Normalnie myśląca osoba robi wszystko, aby oszust nawet się w pobliżu tego banku pojawiał. A my? A my w tym momencie pozwalamy ponownie mu tu pracować.

Krzysztof Pieczykolan jest oszustem. Jeżeli on ma prawo tu jeździć, to wywalmy rF Scan, wywalmy systemy antycheaterskie. Przecież oszustwo jest tolerowane. I nie, Łukaszu Dams v. 2.0. Nie odrobił on żadnej lekcji. Nadal nie przeprosił. Czyli nadal sądzi, że nie zrobił nic złego.

Ostatnio pewien klub piłkarski z Brazylii zatrudnił zawodnika, który ostatnie kilka lat spędził w więzieniu za morderstwo. Zgadnij, jaka była reakcja.

Poklask? Nie.
Stratyfikacja ze strony środowisk okołopiłkarskich, a część sponsorów zaczęła się wycofywać.

Ale nie. Udawajmy, że wszystko jest w porządeczku. A jak ktoś znowu pokaże nam wszystkim środkowy palec, to podziękujmy mu.
Zmodyfikowane 18 mar 2017 16:13 przez Krzysztof Woźniak.
18 mar 2017 16:56
Czy Pan Woźniak nie rozumie tego, że może mu zostać przydzielony egzaminator, ale licencja już nie? Ja rozumiem, że u niektórych szare komórki jeszcze śpią, ale wiosna już we wtorek.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
36 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 540 732

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.