Od administracji głównej dowiedziałem się, że musi być wspólna kolorystyka albo kształty. Nie wiem czy moja interpretacja jest poprawna, ale kolorystyka się różniła odcieniem szarości (na samochodzie nr 3 był kolor czarny), a kształty były trochę inne (mniej zielonych elementów).
Jeśli to był mój błąd to przepraszam i zwracam honor.
Dodane 22 lutego 2014 12:59:
Banery Silesia Racing GT oraz Feeder Sport Poland GT do poprawy.
Silesia Racing - logo zespołu w banerze jest przysłonięte przez szary pasek na stronie
FSP - zbyt duży kawałek samochodu jest przysłonięty przez szary pasek na stronie
Dodane 22 lutego 2014 13:01:
P.S. Hoonigan, Łada, PTM i Sport Garage Ferrari mają poprawnie wykonane banery. Pozostali mają czas do końca lutego.
Dodane 28 lutego 2014 13:34:
Panie Szostak, jak przygotowania zespołu do sezonu? Nie widzę żadnych efektów poza zatrudnieniem kierowców.
Przypominam, że dzisiaj upływa termin wstawienia banerów. Jeśli ktoś z jakiegoś powodu potrzebuje więcej czasu - proszę pisać. Na razie mam informacje tylko od Aston Martin Racing, natomiast Playboy zwrócił się o pomoc i jeszcze dzisiaj będzie mieć baner. Czyli rozumiem że zespoły DFP, Red Bull, Mild Seven i Audi Sport są gotowe wstawić dzisiaj swoje banery?
Dodane 28 lutego 2014 13:34:
FSP - przypominam żeby poprawić baner.
Lotos - również należy poprawić baner, samochód wychodzi na szare pole.
Zmodyfikowane 28 lut 2014 12:35 przez
Maciej Paruch.