FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 maj 2016 12:30
Wszyscy wiemy, że są w tej lidze normalni ludzie, a są też intelektualne pomyłki, nazwijmy ich batonami. I jeżeli te batony zaczynają się ciąć, to wtedy powstaje dramat, czyli zjawisko nazywane przez śmieszków (i batonów) "gównoburzą".
11 maj 2016 13:49
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Wszyscy wiemy, że są w tej lidze normalni ludzie, a są też intelektualne pomyłki, nazwijmy ich batonami. I jeżeli te batony zaczynają się ciąć, to wtedy powstaje dramat, czyli zjawisko nazywane przez śmieszków (i batonów) "gównoburzą".

Ale Jensona to Ty szanuj.
11 maj 2016 14:30
<cenzura> mać <cenzura> mać <cenzura> mać panie ja bym oszczędził tego wszystkiego i skasował tą całą kłótnie. Wystarczy nie wejść przez jeden dzień na stronę a tu taki szajs. Gdzie Rafik i moja herbata?:P
11 maj 2016 15:34
A ja tam lubię tzw. gównoburze bo przynajmniej można się pośmiać :D
11 maj 2016 16:02
Taki szajs.. Szajs to te chore kary.. Ale jak kto woli. Z pewnością każdy kto by dostał takie posrane skargi był by <cenzura>iony.
11 maj 2016 16:41
Mnie tylko wkurza, jak jest konkretna, merytoryczna dyskusja, a nagle wpada jakiś niedowład mózgowy i jedyne co potrafi powiedzieć to "oho, znowu gównoburza" :D

A tak to dyskutujcie sobie. Albo i gównoburzcie, wolny kraj, chociaż można zareklamować, że liga ciągle żyje emocjami xD
11 maj 2016 17:55
Wy tu pitu, pitu, a tu do ligi powróciła jedna z największych gwiazd znana, jako "simracing to nie przelewki" :D Szkoda, że nawet się nie przywitałeś xDD

Mateusz Kulesza napisał(a):
A ja tam lubię tzw. gównoburze bo przynajmniej można się pośmiać :D

;)
Zmodyfikowane 11 maj 2016 18:01 przez Aleksy Mainusz.
11 maj 2016 17:57
A oni dalej xD
11 maj 2016 18:28
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama Konrada, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych znajomych, był autystykiem i bał się wychodzić ze swojego pokoju. Jedyne co miał to internet, F1-Online i pobocza, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z Light League popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w lidze się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo ligowe trolle, tak trzymać.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
18 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 376 335

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.