FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 maj 2016 18:32
Grzegorz Brojak napisał(a):
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama Konrada, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych znajomych, był autystykiem i bał się wychodzić ze swojego pokoju. Jedyne co miał to internet, F1-Online i pobocza, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z Light League popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w lidze się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo ligowe trolle, tak trzymać.

11 maj 2016 18:45
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka? ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz, możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie Konrada Żerebca, naszego kolegę, świetniego kierowcę ,i tak wyjątkowego i ważnego bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes lidze ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest simracing .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się Woźniaka albo Kowalskiego albo innych zawalidrogów a nie czepiacie się takiego szybkiego kierowcy jak Konrad Żerebiec .jak można wogóle anonimowo zamieszczac takie skargi na stronie?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że na serwer nie chodzi jak jestes nie wiem poza progiem albo nie masz licencji czy wogóle jestes może ty sługą Mainusza a nie będziesz z Konrada robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz kolesiami od Majki .wez pomyśl sobie ile Konrad zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo wogóle składać skargi na Konrada ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją uwalę skargami i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Konrad jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to setupy i walka fair-play ,widac że nie trenujesz i nie chodzisz na sesje ligowe ,widac nie szanujesz kierowców to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był Konrad Żerebiec jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak Konrad bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu kierownicy ani jednego rFactora nie chodzi tutaj o ligę, mnie ale wogóle ogólnie o zasady jazdy żeby mieć jakąs godnosc (człowieka) bo Konrad nikogo nie rozwalał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak Konrad Żerebiec ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po regulamin i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz na serwer bo widac już dawno Maldonado jest w tobie człowieku ,nie lubisz Konrada to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi
Zmodyfikowane 11 maj 2016 18:46 przez Maciej Paruch.
11 maj 2016 18:47
Maciej Paruch napisał(a):
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka? ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz, możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie Konrada Żerebca, naszego kolegę, świetniego kierowcę ,i tak wyjątkowego i ważnego bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes lidze ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest simracing .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się Woźniaka albo Kowalskiego albo innych zawalidrogów a nie czepiacie się takiego szybkiego kierowcy jak Konrad Żerebiec .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że na serwer nie chodzi jak jestes nie wiem poza progiem albo nie masz licencji czy wogóle jestes może ty sługą Mainusza a nie będziesz z Konrada robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz kolesiami od Majki .wez pomyśl sobie ile Konrad zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo wogóle składać skargi na Konrada ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją uwalę skargami i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Konrad jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to setupy i walka fair-play ,widac że nie trenujesz i nie chodzisz na sesje ligowe ,widac nie szanujesz kierowców to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był Konrad Żerebiec jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak Konrad bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu kierownicy ani jednego rFactora nie chodzi tutaj o ligę, mnie ale wogóle ogólnie o zasady jazdy żeby mieć jakąs godnosc (człowieka) bo Konrad nikogo nie rozwalał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak Konrad Żerebiec ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po regulamin i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz na serwer bo widac już dawno Maldonado jest w tobie człowieku ,nie lubisz Konrada to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

11 maj 2016 18:48
Neil, tym postem przeszedłeś samego siebie...
11 maj 2016 18:49
Łukasz Dams napisał(a):
Neil, tym postem przeszedłeś samego siebie...

11 maj 2016 18:50
Po<cenzura>alo
Dodane 11 maja 2016 20:50:
Potrzebujemy jednego kozaka do napadu w GTA ;)
11 maj 2016 18:51
Nie miałem zamiaru nikogo rozśmieszyć, a zobrazować jakiego dna sięgnąłeś wypisując te żałosne bzdury.
11 maj 2016 18:51
+1
11 maj 2016 18:53
Dawid Kuszel napisał(a):
+1

+ f(x) + <cenzura> Δx - <cenzura> f(x) - polskie śmiecie
Dodane 11 maja 2016 20:54:
11 maj 2016 18:55
Maciej Paruch napisał(a):
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka? ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz, możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie Konrada Żerebca, naszego kolegę, świetniego kierowcę ,i tak wyjątkowego i ważnego bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes lidze ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest simracing .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się Woźniaka albo Kowalskiego albo innych zawalidrogów a nie czepiacie się takiego szybkiego kierowcy jak Konrad Żerebiec .jak można wogóle anonimowo zamieszczac takie skargi na stronie?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że na serwer nie chodzi jak jestes nie wiem poza progiem albo nie masz licencji czy wogóle jestes może ty sługą Mainusza a nie będziesz z Konrada robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz kolesiami od Majki .wez pomyśl sobie ile Konrad zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo wogóle składać skargi na Konrada ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją uwalę skargami i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Konrad jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to setupy i walka fair-play ,widac że nie trenujesz i nie chodzisz na sesje ligowe ,widac nie szanujesz kierowców to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był Konrad Żerebiec jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak Konrad bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu kierownicy ani jednego rFactora nie chodzi tutaj o ligę, mnie ale wogóle ogólnie o zasady jazdy żeby mieć jakąs godnosc (człowieka) bo Konrad nikogo nie rozwalał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak Konrad Żerebiec ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po regulamin i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz na serwer bo widac już dawno Maldonado jest w tobie człowieku ,nie lubisz Konrada to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 375 123

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.