29 maj 2016 09:49
Michał Kozera napisał(a):
Michał Białek wciąga rogale
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Widzę mistrzowska akcja z Wykopu staje się pastą
To uczucie gdy w silniku F1 Challange odkryłeś buga i go wykorzystałeś xD zobaczymy na #RafikTimming, czy uda mi się wygrywać tak jak kiedyś Schumacher. No co ja mam poradzić na swoje ciekawskie zapędy na wygrywanie. Wiadomo lepiej gdybym to zrobił na single playerze ale generalnie dla mnie to wszystko jedno bo jestem socjopatom i to nie autodiagnozowanym tylko podobno skrajnie dyssocjalny...
Dumni jesteście z siebie? Nockę spędziłem na banie, wy
ali mnie z ligi i grozi mi od 6 miesięcy do 8 lat gułagu. Przecież napisałem, że to był żart. Dzięki, śmieszku
.
Przed zgłoszeniem mogłeś nadgorliwy baranie sprawdzić mój profil, gdzie pisałem o swoim zespole, jak zależy mi na robocie w One League.
mać, zrobili ze mnie czitera. Nie dość, że wpis zamieściłem około 6, wyścig przecież jechał na Suzuce, a cała akcja miała miejsce o godz. 20. Nagle pojawiła się Rafik, Radek i inni ważni Cupałowie.
Do osoby, która to zgłosiła - s
iłeś lub s
iłaś mi możliwość wygrania kolejnego tytuły i zostania adminem. Jeśli wiadomo było, że żartowałem to twój donos to był żart. Bardzo zabawny.
Dumni jesteście z siebie? Nockę spędziłem na banie, wy

Przed zgłoszeniem mogłeś nadgorliwy baranie sprawdzić mój profil, gdzie pisałem o swoim zespole, jak zależy mi na robocie w One League.

Do osoby, która to zgłosiła - s

Widzę mistrzowska akcja z Wykopu staje się pastą

Michał Białek wciąga rogale