FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 paź 2016 20:09
Hyhyhy, brawa dla Kozera, Matiego i Jasiny za utopienie milionów w typerze <wyśmiewacz> xD

3 Maciej Młynek Burnee GT 69
4 Mateusz Bogusz FSP GT 68
5 Konrad Żerebiec Dragon GT 68
6 Patryk Krutyj Red Bull 66

8-)
Zmodyfikowane 4 paź 2016 20:12 przez Aleksy Mainusz.
4 paź 2016 20:14
Aleksy Mainusz napisał(a):
Hyhyhy, brawa dla Kozera, Matiego i Jasiny za utopienie milionów w typerze <wyśmiewacz> xD

Polecam się na przyszłość. Typer was inside job. <lol>
4 paź 2016 20:18
Budżet - 0 €
Nie polecam.
4 paź 2016 20:36
A mnie się typer spodobał, chyba zacznę coraz częściej obstawiać wyniki :D
4 paź 2016 20:59
Grzegorz Brojak napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):

Polecam się na przyszłość. Typer was inside job. <lol>

ODDAWAJ HAJS CIULU
4 paź 2016 21:01

xDDD
4 paź 2016 21:37
Nie dość że 107 to tak jak pan którego to tyczyło ostatnie miejsce :P :P
4 paź 2016 23:47
Jestem ciekaw po co robisz limity toru i na co jest regulamin skoro i tak na to lejesz.
Przynajmniej nie jestem jak ten cwel który w poprzednim sezonie od tak poskładał na mnie skargi z dupy gdzie mnie rozwalono i dojechałem ostatni :) Nigdy nie sprawdzam każdego z osobna żeby się do<cenzura>ać o byle gówno bo taki mam kaprys, tak to skargi były by już wcześniej , a to , to mega wyjątek. Zawsze po wyścigu sprawdzam sobie moją jazdę na poszczególnych okr. tym razem akurat walka z Mohito gdzie lekko się klepalismy. Ale jednak raziło w oczy jak Menel i Mateusz Majka cieli na każdym okr z wyjątkiem 2-3 okrążeń? No bez jaj, wszyscy inni z czołówki ładne sobie to wymijali a ta dwójka cięła bez opamiętania wbijając się z full gazem. Akurat skarga na Mateusza Bogusza to czysty miss click, więc do niego nic nie mam bo jechał w sumie najczyściej jak chłopaki jeszcze trzymali się przy sobie.

Panie Pawiński.. po co te limity i te mapki skoro i tak lejesz na to fujarą?
Pierwsza lepsza fotka -

Z tego co wiem i nie jest to od tygodnia czy kilku dni, limity toru wyznaczają linie, a wyjeżdżać poza nie według Twoich zasad można było tylko i wyłącznie za mostem..

Sam nawet zaznaczyłeś że nie wolno wyjeżdżaj za tą linie
A ona prowadzi aż do zakrętu przez całą prostą i łączy się z kolejną linią.
Powiedz mi jak Ty to oceniasz..? Mam grzecznie mówiąc w nosie co ludzie o mnie myślą, ale aż głowa boli jak wszyscy pieją o jazdę fair play a ktoś w wyścigu na każdym okrążeniu tnie jak świnia, wpadając przy bandzie z full gazem , gdzie jadąc normalną linią zakręt jest dość trudny , trafić w apex zakretu i odpowiednio zahamować żeby Cię nie wywiało.
Dla przypomnienia punkt 13.1 i 13.2 żeby było Ci łatwiej to przeanalizować. Plus spójrz na swoje limity które dałeś na forum.

Jeżeli nie mam racji co do tych ścięć daj mi czyste argumenty, zgodne z regulaminem i Twoimi limitami.
5 paź 2016 01:03
Oho, typowy Marcel widzę... :D
5 paź 2016 06:10
NADCHODZI SZTORM
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Słonecznie
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 954 908

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.