10 paź 2016 12:01
FORUM
FORUM OGÓLNE
10 paź 2016 12:17
Łukasz Dams napisał(a):
Jeśli uwzględnimy odprawę, to masz niewielkie szanse na wysoką karę.
Tak, plus 5 sekund za ta linie, z 5 na czyms innym i mamy P9. Zerebiec jak taki cwaniak, to niech na torze walczy, a nie - 1 sekunda to wezme zloze skargi, mimo ze rywal nic zlego nie zrobil i byl szybszy na torze. I jeszcze sie do tego nie przyzna. Malo tego, jechal wyscig a nawet nie znal ustalen co do obrebu toru i od
al prawie 100 skarg
Gosc jest skonczony
13.5 Podczas jednego okrążenia wyścigu użytkownik nie może zyskać na opuszczaniu toru więcej niż 0,3 sekundy (wielkość zysku ocenia administracja). Złamanie tej reguły grozi karą czasową od 1 do 30 sekund doliczonych do końcowego wyniku oraz 1-30 punktami karnymi (1 sekunda i 1 punkt karny za każde 0,3 sekundy łącznego zysku na opuszczaniu toru podczas tego okrążenia).
Jeśli uwzględnimy odprawę, to masz niewielkie szanse na wysoką karę.
Tak, plus 5 sekund za ta linie, z 5 na czyms innym i mamy P9. Zerebiec jak taki cwaniak, to niech na torze walczy, a nie - 1 sekunda to wezme zloze skargi, mimo ze rywal nic zlego nie zrobil i byl szybszy na torze. I jeszcze sie do tego nie przyzna. Malo tego, jechal wyscig a nawet nie znal ustalen co do obrebu toru i od

Zmodyfikowane 10 paź 2016 12:18 przez Damian Wolkiewicz.
10 paź 2016 13:15
Jeżeli chcecie się bawić w detektywa, to lepiej weźcie pod uwagę fakt, że Konrad nie mógł zgłosić tylu skarg w poprzednim tygodniu i teraz, bo za tamto miałby już na pewno bana (większość było oznaczanych jako spam).
10 paź 2016 13:20
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Jeden wyścig na 6. pozycji to nie czołówka kolego. Popatrz, gdzie głowni rywale o podium skończyli wczorajszy wyścig.
Żeby jeździć w czołówce, potrzeba kilku wyścigu, a nie jednego dobrego występu.
Dodane 10 października 2016 15:21:
Maciej Paruch napisał(a):
xDD
Dodane 10 października 2016 15:28:
Konrad Żerebiec napisał(a):
Winny się tłumaczy proszę Pana.
Tak to jest z tymi karami - dostane bo regulamin mowi. Ale wszyscy wiemy ze kazdy gdzies tam scial, wypadl, wyjechal poza obreb toru czy cos innego. Ale akurat ja musze jako jedyny oberwac, mimo, ze nikomu nic nie zrobilem w tym wyscigu. Co, zazdrosc, ze
z STR przebil sie do czolowki?
Dodane 10 października 2016 11:37:
Widze coraz ciekawiej w skargach
Boze, co za idioci tu jezdza

Dodane 10 października 2016 11:37:
Widze coraz ciekawiej w skargach

Jeden wyścig na 6. pozycji to nie czołówka kolego. Popatrz, gdzie głowni rywale o podium skończyli wczorajszy wyścig.
Żeby jeździć w czołówce, potrzeba kilku wyścigu, a nie jednego dobrego występu.
Dodane 10 października 2016 15:21:
Maciej Paruch napisał(a):
Ej, ale gównoburze to była tradycja wtorkowa, co to się stało że zaczęło się już w niedzielę? xD
Pogoda na ten tydzień powinna raczej wyglądać tak:

Pogoda na ten tydzień powinna raczej wyglądać tak:

Dodane 10 października 2016 15:28:
To nie ja xD dafak

Winny się tłumaczy proszę Pana.
10 paź 2016 13:31
Marcel Pawiński napisał(a):
Byłem w grupce walczącej o P4, więc w GP Kanady II 2016 znalazłem się w czołówce. Pojedz w gorszym bolidzie i zobaczymy gdzie byś był hyhy
Rafał Cupał napisał(a):
Jak widać po tym zeszłym tygodniu, pan Żerebiec ma dużo wolnego czasu i chętnie rozsyła skargi na swoje kozły ofiarne. Nie zrobił tego pierwszy raz więc ostatni też nie.
Jeden wyścig na 6. pozycji to nie czołówka kolego.
Byłem w grupce walczącej o P4, więc w GP Kanady II 2016 znalazłem się w czołówce. Pojedz w gorszym bolidzie i zobaczymy gdzie byś był hyhy

Rafał Cupał napisał(a):
Jeżeli chcecie się bawić w detektywa, to lepiej weźcie pod uwagę fakt, że Konrad nie mógł zgłosić tylu skarg w poprzednim tygodniu i teraz, bo za tamto miałby już na pewno bana (większość było oznaczanych jako spam).
Jak widać po tym zeszłym tygodniu, pan Żerebiec ma dużo wolnego czasu i chętnie rozsyła skargi na swoje kozły ofiarne. Nie zrobił tego pierwszy raz więc ostatni też nie.
Zmodyfikowane 10 paź 2016 13:40 przez Damian Wolkiewicz.
10 paź 2016 13:32
A tak z innej beczki...
Wgrajcie te malowania GP2, bo Race Edita nie zrobię
Wgrajcie te malowania GP2, bo Race Edita nie zrobię

10 paź 2016 13:43
Od
cie sie krótko mówiąc bo nic na nikogo nie złożyłem. Po wyścigu poszedłem na wyścig do innej ligi, później spać a teraz wracam z pracy , wiec po prostu się od
cie. 2 razy złożyłem więcej skarg na raz i wielka spina.
nijcie się w łeb. Chyba czas wprowadzić żeby pokazywało kto zglasza.. ja swoich zgłoszeń nigdy nie krylem.
Dodane 10 października 2016 15:48:
Plus teraz jak patrze mam zablokowane tymczasowo zgłaszanie po Sebring, wiec wy
ac

Dodane 10 października 2016 15:48:
Plus teraz jak patrze mam zablokowane tymczasowo zgłaszanie po Sebring, wiec wy

10 paź 2016 13:50
Dobry jak mam przeskalować malowanie GP2 z 1024x2048 na 2048x2048 żeby pikselozy nie było i działało dobrze? Bo jak przeskalowałem to dalej było takie porozwalane po całym bolidzie, ale w dobrej jakości.
10 paź 2016 13:51
Chłopie przecież mam potwierdzone info, że to ty, myślisz ze ta anonimowość cie broni xD? Jeśli nie ty, to kto?
Od
cie sie krótko mówiąc bo nic na nikogo nie złożyłem. Po wyścigu poszedłem na wyścig do innej ligi, później spać a teraz wracam z pracy , wiec po prostu się od
cie. 2 razy złożyłem więcej skarg na raz i wielka spina.
nijcie się w łeb. Chyba czas wprowadzić żeby pokazywało kto zglasza.. ja swoich zgłoszeń nigdy nie krylem.

Chłopie przecież mam potwierdzone info, że to ty, myślisz ze ta anonimowość cie broni xD? Jeśli nie ty, to kto?

Zmodyfikowane 10 paź 2016 13:52 przez Damian Wolkiewicz.
10 paź 2016 13:51
Trzeba zrobić malowania od nowa.
NAJBLIŻSZE SESJE
Runda 12
Kwalifikacje | Zakończona |
Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Tor:
Sesja: