FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 paź 2016 13:51
Mateusz Guzowski napisał(a):
Dobry jak mam przeskalować malowanie GP2 z 1024x2048 na 2048x2048 żeby pikselozy nie było i działało dobrze? Bo jak przeskalowałem to dalej było takie porozwalane po całym bolidzie, ale w dobrej jakości.

To nie powinieneś czasem dać do 2048x4096 zgodnie z proporcjami?
10 paź 2016 13:53
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Konrad Żerebiec napisał(a):
Od<cenzura>cie sie krótko mówiąc bo nic na nikogo nie złożyłem. Po wyścigu poszedłem na wyścig do innej ligi, później spać a teraz wracam z pracy , wiec po prostu się od<cenzura>cie. 2 razy złożyłem więcej skarg na raz i wielka spina. <cenzura>nijcie się w łeb. Chyba czas wprowadzić żeby pokazywało kto zglasza.. ja swoich zgłoszeń nigdy nie krylem.

Chłopie przecież mam potwierdzone info, że to ty, myślisz ze ta anonimowość cie broni xD?

1. Skąd masz POTWIERDZONE informacje, skoro nawet Rafik nie widzi kto składa skargi? A jeśli takowe jednak masz, to Rafał, ktoś shackował ci stronę.
2. Zrozum, że po zeszłotygodniowych skargach Konrad ma okresowo zablokowane ich składanie.
Zmodyfikowane 10 paź 2016 13:53 przez Łukasz Dams.
10 paź 2016 13:55
Grzegorz Brojak napisał(a):
Dobry jak mam przeskalować malowanie GP2 z 1024x2048 na 2048x2048 żeby pikselozy nie było i działało dobrze? Bo jak przeskalowałem to dalej było takie porozwalane po całym bolidzie, ale w dobrej jakości.

To nie powinieneś czasem dać do 2048x4096 zgodnie z proporcjami?

Malowanie Burnee też jest w 2048x2048 i działa dobrze. Chyba, że to musi być najpierw na stronę przesłane i dopiero, a ja sobie od tak plik podmieniłem.
Dodane 10 października 2016 15:58:
Chociaż widzę, że tak jest malowanie podzielone na dwie części.
10 paź 2016 13:59
Łukasz Dams napisał(a):
Od<cenzura>cie sie krótko mówiąc bo nic na nikogo nie złożyłem. Po wyścigu poszedłem na wyścig do innej ligi, później spać a teraz wracam z pracy , wiec po prostu się od<cenzura>cie. 2 razy złożyłem więcej skarg na raz i wielka spina. <cenzura>nijcie się w łeb. Chyba czas wprowadzić żeby pokazywało kto zglasza.. ja swoich zgłoszeń nigdy nie krylem.

Chłopie przecież mam potwierdzone info, że to ty, myślisz ze ta anonimowość cie broni xD?

1. Skąd masz POTWIERDZONE informacje, skoro nawet Rafik nie widzi kto składa skargi? A jeśli takowe jednak masz, to Rafał, ktoś shackował ci stronę.
2. Zrozum, że po zeszłotygodniowych skargach Konrad ma okresowo zablokowane ich składanie.

Myślisz, że komuś innemu by się chciało składać skargi? Nie muszę hackować strony aby otrzymać pomoc w tej sprawie <ok> Składanie z innego konta to żaden problem :>
10 paź 2016 14:00
Łukasz Dams napisał(a):
Trzeba zrobić malowania od nowa.

Trzeba nie robić takich zmian w sezonie (y) Ja się znów pi4rdolił z malowaniami nie będę - jak nie pasuje to zabierzcie mi zespoły, płakal nie będę - ciekawe czy nowy szef kierowców znajdzie <ok>
10 paź 2016 14:02
Łukasz Dams napisał(a):

Myślisz, że komuś innemu by się chciało składać skargi? Nie muszę hackować strony aby otrzymać pomoc w tej sprawie <ok> Składanie z innego konta to żaden problem :>

Ale Ty jesteś chory typie... żeby składać skargi nawet z innego konta trzeba wziąć udział w wyścigu innym kontem.. + zrozum ze mam zablokowane.. od<cenzura> sie prosze :) grzecznie proszę
10 paź 2016 14:16
Dobra, wszystko już ogarnąłem :)
Mateusz Majka napisał(a):

Trzeba nie robić takich zmian w sezonie (y) Ja się znów pi4rdolił z malowaniami nie będę - jak nie pasuje to zabierzcie mi zespoły, płakal nie będę - ciekawe czy nowy szef kierowców znajdzie <ok>

Co do malowań to nie trzeba ich robić od nowa tylko wystarczy je rozdzielić w Photoshopie a to jest 5 min roboty.
Zmodyfikowane 10 paź 2016 14:25 przez Mateusz Guzowski.
Konto usunięte
10 paź 2016 14:20
Dobra, wszystko już ogarnąłem :)
Mateusz Majka napisał(a):

Co do malowań to nie trzeba ich robić od nowa tylko wystarczy je rozdzielić w Photoshopie a to jest 5 min roboty.

Mateusz, powiedz mi dokładnie co zrobić? Jak rozdzielić?
10 paź 2016 14:21
Dodane 10 października 2016 15:48:
Plus teraz jak patrze mam zablokowane tymczasowo zgłaszanie po Sebring, wiec wy<cenzura>ac :)

Zawsze mogłeś komuś zlecić, ale wątpię, że ktoś zechciałby Ci pomóc... Nie takie cuda widziałem.
10 paź 2016 14:25
Marcel Pawiński napisał(a):
Dodane 10 października 2016 15:48:
Plus teraz jak patrze mam zablokowane tymczasowo zgłaszanie po Sebring, wiec wy<cenzura>ac :)

Zawsze mogłeś komuś zlecić, ale wątpię, że ktoś zechciałby Ci pomóc... Nie takie cuda widziałem.

W dniu ślubu mej córki prosisz, bym składał skargi za pieniądze?
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
13 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Słonecznie
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 946 167

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.