FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 paź 2016 20:16
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Tylko przypominam - Monza i Abu Dhabi. Piszesz, że odechciewa Ci się przez to jeździć. W moim przypadku wymusiłeś "odechcianie" się od jazdy w tej lidze. I jakoś nie płakałeś, że byłem wtedy ostatni i nic nie znaczyłem.

Znaczyłeś, nikt Ciebie nie chciał w tej lidze jako kierowca, w dodatku licencję wygrałeś w chipsach marki "Rafik" - wykonałem tylko żądanie ludu, bo akurat wtedy zauważałem twojego "hołotowania" na końcu stawki, wraz z kolizją z niejakim Cezary Kołczem, który odpadł z wyścigu. Zresztą nie tylko moje skargi Ciebie pogrążyły. Ktoś inny składał na Ciebie w GT na Brands Hatch w równoległym weekendzie.

Dodane 24 października 2016 22:17:
Konrad Koschmieder napisał(a):
Jak komuś przeszkadza ścinanie a ma tyle czasu żeby obejrzeć wyścig każdego gracza to niech się nauczy robić antyscinacze?

To niech najpierw zostaną dopuszczone.

Już chyba są, tylko Rafik stwierdził, że w tym sezonie nie ma już torów...
24 paź 2016 20:19
Nie ma czasu, żeby je zrobić. Ale może uda się gdzieś je jeszcze wstawić w tym sezonie.
24 paź 2016 20:19
Nie wygrałem w czpisach, licencję PSC, która dałaby mi potem licencję ogólną zdobyłem w "normalny" sposób. I nie ośmieszaj się stawianiem się jako zbawca ligi. Wiem, że masz o sobie wysokie mniemanie, ale już bez przesady.
24 paź 2016 20:20
Chyba na sprawdzenie skarg poczekacie sobie do czwartku bo nwm czy wcześniej znajde czas, żeby wszystkie ogarnąć <ok>
24 paź 2016 20:22
Nie wygrałem w czpisach, licencję PSC, która dałaby mi potem licencję ogólną zdobyłem w "normalny" sposób. I nie ośmieszaj się stawianiem się jako zbawca ligi. Wiem, że masz o sobie wysokie mniemanie, ale już bez przesady.

Założę się, że gdybym chciał, to byłbym o 2110737% lepszym zbawcą ligi niż Ty.
24 paź 2016 20:26
Zaczynam watpic czy liczba 66 skarg jest przypadkowa. Ktos niezle smieszkuje.
24 paź 2016 20:27
Słowo na dobranoc
Łukasz Dams napisał(a):
2.5 Na forum dyskusyjnym, w komentarzach, prywatnych wiadomościach, opisach, ogłoszeniach, jak również w awatarach, zakazane jest:
[...]
c) obrażanie innych kierowców,

Czas najwyższy przestrzegać tego punktu, więc nie zdziwcie się, że za tydzień 5 stron na forum to "Post został usunięty."

I to co Neil robi jest to jak najbardziej prawidłowe. Rejestrując się tutaj akceptujesz regulamin. To samo robisz zapisując się do sesji. Więc przestrzegaj tego regulaminu. Jeśli tego nie robisz, spotyka cię kara.
W tobie "Mistrz", widzę strach przed stratą licki. W Niemczech dostałeś 10 PK. Jeśli tyle samo dostaniesz na Węgrzech, to wiadomo co się stanie. ZACZNIJCIE W KOŃCU JEŹDZIĆ ZGODNIE Z REGULAMINEM!!!. Zamiast rzucać gó*nem na lewo i prawo poprawcie SWOJE niedociągnięcia. Wtedy nikt się do was nie przyczepi. Dlatego właśnie nie ma tyle problemów w F1. My wyciągamy wnioski ze swoich błędów, a wy (kierowcy GP2) skupiacie się tylko na zniszczeniu rywali. Przejście do F1 nic wam nie pomoże. Bo jeśli dalej będziecie tak samo jeździć, to dalej będziecie dostawali kary.

Dodane 24 października 2016 22:29:
To akurat z 2011 roku z dawnej inby.
24 paź 2016 20:31
Jak wywołać shitstorm w kilka godzin - nikt nie przebije 8-)
Rafik, a jak ktoś daje się złapać na tzw. " bait'a ", to co się wtedy dzieje? Hyhyhy :>

Zmieńcie na coś innego te skargi, jeszcze tydzień temu mnie to bawiło, ale teraz już nudne się to zaczyna robić :v
24 paź 2016 20:31
Krzysiek nie obraz sie, ale moze dalbys sobie juz spokoj od tej ligi?
24 paź 2016 20:34
Nie żeby coś ale jak miałeś licencje było jeszcze gorzej i dziwne jest w tym to ze to właśnie ty nas pouczasz co do jazdy
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
21 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 837 952

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.