Dobry wieczór. Coś się... coś się odlickowało i nie było mnie w grze, to powtórzę jeszcze raz. Wyniki w lidze bez KAW vel ch*ja Woźniaka to jest jakaś porażka, ja myślę że to ligowe,

głupie wyścigowe społeczeństwo, te

banda imbecyli która ścigała się na tych

*nych zakrętach z Silverstone to jest jakieś

nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie ściganie, jak nie moje gdzie postawiłem moją lickę, moje życie wyścigowe, klawiaturę, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to

50 czy 100 tysiecy okrażeń beze mnie, to was powinno się

ać

, tak się powinno was

ać, jak tylko was może

ać Menel. Mohito was tak nie wyruchał, jak wyrucha was Menel,

. Aż wasz kukle i kierownice

będą swędziały z bólu. To jest dramat

. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media

nie były w stanie powiedzieć, że Krzysztofa Woźniaka zbezczeszczono, że ten człowiek ma 6 punktów w karierze na koncie, że te simracingowe Hamiltony! powtarzam simracingowe HAMILTONY! simracingowe Hamiltony tego człowieka oskarżały bezpodstawnie i po latach nie uniewinniły, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka wprowadzić ponownie do ligowego środowiska. Będzie was Jacek Hamburg ruchał w rear winga, będzie was Jacek Hamburg

dymał tak, jak was Menel nie dymał. Krutyje, Młynki, Babińskie, Jacki Hamburgi będą wam

odbierały smak wyścigowego życia wy

idioci. Ligowi, polscy idioci. Ja mam to w

e

, bo mnie stać na wszystko. Będę żył

tak! Wy

ę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski na Formułę E i będę się z was

polskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy

e, którzy te mistrzowsko-zwycięskie wybrali. Nie na Parucha, nie na Woźniaka, tylko na jakieś mistrze Pawińskie, Mercedesów w dupę

anych

, na Słomińskich po

eńców stawiali. To właśnie jest ta

F1-Online. Przez taką

ligę, przez was

e nic się w tym temacie nie zmieni, bo jesteście

warci i trzeba was

ać, ruchać i na was nie stawiać, bo jesteście bandą ligowych knurów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście stawiali na mnie, którzyście wspomagali mnie w zdaniu licki, dziękuję. Bo to garstka Polaków, garstka ligowiczów, dzisiaj to jest 0 osób, może 0. (Wyłącz ten telefon, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się

w tej

ie Polsce nadaje. Powiedzieć wam w

wreszcie, wy głupie

e, że jesteście prymitywami, że

wasze

kierownice wyścigowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota

w korporacji i kiera z Logitecha, to wy

Polacy,

z wami. Nie warto było

, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda

gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie

stawiali na anty-Woźniaków niech was szlag trafi,

warci jesteście, anty-polakami jesteście. Dobranoc.