FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 lis 2016 22:06
Dawid Czepiela napisał(a):
Takie bramki w 7 lidze mistrzów strzela nasz ligowy kolega

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD
2 lis 2016 00:49
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Takie bramki w 7 lidze mistrzów strzela nasz ligowy kolega

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD

Ale <cenzura>ło :V
2 lis 2016 12:42
Wyścig w Brazylii jest o 17, po co zmieniać godzine F1?
Dodane 2 listopada 2016 13:43:
Jak trzeba było zrobić ankietę to nie było, a jak nie trzeba to po co mieszać?
2 lis 2016 13:15

Post został usunięty przez autora

2 lis 2016 14:27
Koorwa! Kiedy trzeba było zrobić ankietę, to wy nie daliście mi znać, że ją chcecie. Mieliście na to trzy dni! TRZY DNI! W czwartek zaczęliście lamentować nad jej brakiem - dzień przed rozpoczęciem weekendu. Nie zwalajcie waszego braku uwagi na mnie.
Po drugie, gdybym nie zrobił ankiety, to zaraz odezwałyby się mądre osobistości, że godzina przerwy między realnym wyścigiem a naszym to za mało, żeby się przygotować, więc czemu nie było ankiety?!
I po trzecie, co wam przeszkadza ta ankieta? Zawsze możecie zaznaczyć, że nie chcecie zmiany godziny. Dałem ją, bo gdzieś na forum (nie pamiętam którym) zostałem posądzony, że znów "sam" podejmę decyzję w sprawie GP Brazylii-GP Belgii. Jeśli będę chciał, będę dawał codzienne ankiety z durnymi pytaniami, a wy nie będziecie musieli brać w nich udziału.
2 lis 2016 15:52
Szukam zespołu do F1.
2 lis 2016 18:14
Łukasz Dams napisał(a):
Koorwa! Kiedy trzeba było zrobić ankietę, to wy nie daliście mi znać, że ją chcecie. Mieliście na to trzy dni! TRZY DNI! W czwartek zaczęliście lamentować nad jej brakiem - dzień przed rozpoczęciem weekendu. Nie zwalajcie waszego braku uwagi na mnie.
Po drugie, gdybym nie zrobił ankiety, to zaraz odezwałyby się mądre osobistości, że godzina przerwy między realnym wyścigiem a naszym to za mało, żeby się przygotować, więc czemu nie było ankiety?!
I po trzecie, co wam przeszkadza ta ankieta? Zawsze możecie zaznaczyć, że nie chcecie zmiany godziny. Dałem ją, bo gdzieś na forum (nie pamiętam którym) zostałem posądzony, że znów "sam" podejmę decyzję w sprawie GP Brazylii-GP Belgii. Jeśli będę chciał, będę dawał codzienne ankiety z durnymi pytaniami, a wy nie będziecie musieli brać w nich udziału.

Tak, i pojedziemy o 16, bo tak ankieta mówi. <ok>
2 lis 2016 18:47
http://www.f1wm.pl/php/news_id-27481.htm l

Ale jaja Hamilton przechodzi do Mercedesa, a Perez będzie jeździł w McLarenie. :O

Ciekawie zapowiada się przyszły sezon :D
2 lis 2016 18:55
Menel, Clemson czituje.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 799 646

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.