FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 lis 2016 13:02
Konto usunięte napisał:
Pomału się to wszystko robi bardzo zabawne, z dnia na dzień liga coraz śmieszniejsza. Wyścig jest o 17... Nie rozumiem po co godz. 20 zmieniać w takim wypadku... Nigdy nie zmienialiśmy przy takiej sytuacji. Jak można było w ogóle podać w ankiecie godzinę 16 jak o 17 jest wyścig? Doliczając rozgrzewkę i obsuwę, która zawsze jest bo nigdy nie startujemy 10 minut po ustalonej godzinie, nie pamiętam takiej sytuacji, to do 17 od tej 16 nie zdążymy. Ci co głosują w ankiecie też niech zaczną myśleć, bo to już naprawdę śmieszne jest.

Albo głosują tak specjalnie żeby najbardziej absurdalna opcja "wygrała"
3 lis 2016 13:22
Podejdźmy do sprawy socjologicznie.
Dlaczego w Wielkiej Brytanii w internetowej sondzie na nazwę statku wygrała jakaś strasznie bekowa nazwa?
Dlaczego w otwartych ankietach na Facebooku wygrywa często Adolf Hitler dopisany przez kogoś?
Dlaczego "hymnem Euro 2012" było Koko koko Euro spoko?

Bo ludzie często głosują dla beki, zwłaszcza w takich internetowych rzeczach (tak, wiem, na Euro był konkurs sms).

Nie dziwcie się, że jak jest podana jakaś totalnie idiotyczna opcja, to pojawiają się ludzie na nią głosujący. Jestem niemal pewien, że każdy, kto oddał głos na 16 nie chce jechać o 16. Po prostu widzi, że ktoś popełnił faux pas i chce to "uświadomić".

Dziwicie się niektórzy, że atmosfera jest co raz gorsza w lidze. Teraz usiądźcie (jak macie chwilę) i się zastanówcie czemu tak jest.
Konto usunięte
3 lis 2016 13:40
ja jestem zawiedziony, bo brakuje godziny 17 w ankiecie ;)
3 lis 2016 13:42
Brakuje "Adolf Hitler" <wyśmiewacz>
3 lis 2016 13:48
Klusek, zacznij coś robić w tej administracji a nie całe dnie w CS'a grasz <spadaj>
3 lis 2016 13:52
Będę w końcu musiał...
3 lis 2016 13:57
No, ogarnij się
3 lis 2016 14:01
Cs go is love Cs go is life.
3 lis 2016 14:13
Dobra... W takim razie napiszę to w prosty sposób, bo widzę, że niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem.
1. Zrobiłem ankietę, bo były głosy, że podejmę decyzję w sprawie godzin bez konsultacji z kierowcami (ANKIETA MA MI PRZYBLIŻYĆ ZDANIE KIEROWCÓW F1, A NIE OSTATECZNIE DECYDOWAĆ!!!)
2. Doszedłem do wniosku, że godzina między wyścigami to może być za mało, żeby się przygotować.
3. Dałem 16:00, bo patrząc na wyniki z poprzedniego sezonu, spokojnie powinniśmy się wyrobić z czasem.
4. Jeżeli chodzi o głosowanie "dla beki", to będę miał dokładne wyniki ankiety, które porównam z opiniami na forum i również to uwzględnię podczas podejmowania decyzji.
5. Po przeanalizowaniu wyników ankiety, razem z szefem GP2 zastanowimy się jakie kroki podjąć dalej.

I teraz pytanie do was - w którym z powyższych punktów napisałem, że godzina startu wyścigu ulegnie zmianie?
Konto usunięte
3 lis 2016 14:27
Wrzucasz to samo tu i na Admina, więc swoją odpowiedź też wrzucę tam i tu, niech wszyscy widzą:

1. A od kiedy robimy ankiety na każdy wyścig a nie tylko wtedy gdy koliduje godz. 20 z jakimś wydarzeniem? Bo przypominam, że godz. 20.00 z niczym nie koliduje, więc?

2. Bzdura... Przypominam, że wyścigi GT w tym sezonie są bardzo często razem z F1 (jak dotąd tylko w jeden weekend zdarzyło się inaczej) i kończą się one o godz. 19.20-19.30 i mamy maksimum do 40 minut (najczęściej jak były jeszcze wywiady to nawet 20-25 minut) na przygotowanie się do F1. Skąd więc pomysł, że nagle 1 cała, pełna godzina jest niewystarczająca? W pozostałe weekendy, w które będzie jeszcze GT musi nam starczyć tylko 30-40 minut, więc argument słaby.

3. Nie ma szans, bo nigdy jeszcze nie wyrobiliśmy się w godzinę. Wystarczy prześledzić długości relacji z serii F1... Wielka filozofia to nie jest, wszystkie grubo ponad godzinę...

4. To dobrze, że chociaż tyle.

5. Nie możesz zastanowić się z szefem serii GP2 na ten temat bo ankieta dotyczy tylko kierowców F1 i zawodnicy GP2 nie głosują w niej i nie znasz ich zdania, szef serii GP2 też nie zna tego zdania.

Dziękuję.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
13 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 796 364

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.