FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 gru 2016 23:35
Marcel Pawiński napisał(a):
C..j k...wa, pośmiejcie się z mojego spalonego silnika na Japonii GP2 II 2015.
Albo poszerzeń na Imoli z I 2015.

W internecie trzeba mieć dystans do siebie, bo inaczej każdy by umarł na depresje.

Ja mam depresje, czy to źle :V
19 gru 2016 00:46
Ależ wy lubicie przeinaczać fakty, tak samo było z "przerażającą" ankietą... Nigdzie nie napisałem, żeby szanować Pieczyka, nigdzie nie napisałem, że trzeba go bronić. Jego zachowanie trzeba tępić. Nie popieram tego co zrobił, bo nienawidzę oszustów. Uważam, że są pewne granice wytykania palcami i ośmieszania innych (a w ogóle każde takie, w mojej opinii, jest dziecinne). Jeśli coś się wydarzyło w lidze, to w niej powinno zostać, a nie być rozsyłane po całej sieci jako memy, filmiki, czy śmieszne teksty.
To, że nie wypowiadałem się na temat innych zabrania mi na wyrażanie swojej opinii w stosunku do innej, podobnej sytuacji? Przykład: Kowalski nie wyrażał wcześniej otwartej dezaprobaty do rządów PiS do momentu, w którym, wg niego, "miarka się przebrała". To znaczy, że nie może iść na pikietę, bo wcześniej tego nie robił?
I nie świadczy najlepiej o lidze fakt, że "żyje" ona, bo co chwila wypływają jakieś afery, które są podtrzymywane przez samych użytkowników poza nią. W ten sposób utrzymuje się "hołota". Mam nadzieję, że to się skończy wraz z usunięciem GP2.
Dodane 19 grudnia 2016 01:59:
Zanim polecą oskarżenia o hipokryzję... Tak, śmiałem się z Krzyśka i jego pomysłów. Tak śmiałem się ze spalonego silnika Marcela. Nawet na początku uśmiechałem się z 13.3c Kryspina. Ale NIGDY nie wspomniałem o tych sytuacjach poza ligą, nigdy nie robiłem memów czy filmików, a także nie zakładałem sezonowych fanpage'y na FB.
Zmodyfikowane 19 gru 2016 01:01 przez Łukasz Dams.
19 gru 2016 01:05
Ja też nie robię o tym memów...

No może poza tym:
19 gru 2016 09:23
Łukaszu, wiesz jak jednym magnicznym krokiem pozbyć się hołoty?

Nauczyć kierowców jeździć. "Hołotą" nie jest spam na forum. "Hołotą" nie jest ból tyłeczków o skargi. "Hołotą" nazywa się żałośnie niskie standardy jazdy kierowców.
19 gru 2016 09:31
Śmieszkowanie było, jest i będzie. A usunięcie GP2 będzie się miało nijak do zachowania ligowiczów, bo to nie zachowanie poza torem jest "hołotą", ale na nim.
Nawet jeśli nie podoba Ci się sposób żartów to one i tak będą... nie zmienisz tego. A sam fakt, że ktoś z kogoś ciśnie bekę - to świadczy o dojrzałości? No błagam. Dość okrojony horyzont...
Zmodyfikowane 19 gru 2016 09:34 przez Mateusz Tomaszewski.
19 gru 2016 10:32
Jak ja lubię czytać to forum :)
19 gru 2016 10:33
A może by tak wyłączyć forum ogólne i rozdać wszystkim bany .

A wczoraj zapomniałem dopisać, że można jeszcze się pośmiać z mojej za<cenzura>istej kontroli sesji na kwalifikacjach w Daytonie.

Trzeba nauczyć się śmiać z siebie i nie będzie więcej gównoburz. Przepraszam Kryspin, że wezmę Cię za przykład, ale no jeśli ktoś mówi 13.3c, a Ty na to reagujesz, to jest to tzw: karmienie trolla - czyli jeśli będziesz na to reagował, to pójdzie reakcja łańcuchowa i kolejna osoba będzie to mówić. Najlepiej albo to ignorować, albo jak ja robię od wczoraj - śmiać się z siebie.
Zmodyfikowane 19 gru 2016 10:38 przez Marcel Pawiński.
19 gru 2016 12:28
..

A wczoraj zapomniałem dopisać, że można jeszcze się pośmiać z mojej za<cenzura>istej kontroli sesji na kwalifikacjach w Daytonie.

..

Bardziej podobał mi się wyścig. Czerwone światło --> Marcel daje gazu --> Marcel pisze "start" --> reszta daje gazu

xD
19 gru 2016 13:19

Trzeba nauczyć się śmiać z siebie i nie będzie więcej gównoburz. Przepraszam Kryspin, że wezmę Cię za przykład, ale no jeśli ktoś mówi 13.3c, a Ty na to reagujesz, to jest to tzw: karmienie trolla - czyli jeśli będziesz na to reagował, to pójdzie reakcja łańcuchowa i kolejna osoba będzie to mówić. Najlepiej albo to ignorować, albo jak ja robię od wczoraj - śmiać się z siebie.

No cóż a ja przypomnę że byłeś jedną z osób która najwięcej tego nadużywała :V pozdro.
19 gru 2016 15:23
Kryspin Słomiński napisał(a):

No cóż a ja przypomnę że byłeś jedną z osób która najwięcej tego nadużywała :V pozdro.

Ku.rwa, przepraszam.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
15 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 632 648

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.