No dobra, pośmialiśmy się itd.
A teraz poważnie.
Nie wiedzieć czemu wydaje mi się, że Pewna Osoba rozumuje w ten sposób.

my po Woźniaku, bo to było dawno, a pzoa tym wszyscy po nim

ią, to można xD
A Pieczyk? Nieeee, Krzysztof Pieczykolan to wybitna postać naszej ligi, ekspert, znawca, opoka, wzór, mentor. Legenda po prostu. Można by powiedzieć, że, no, męczennik za nasze grzechy.
Dlaczego należy szkalować Pieczyka? Nie dlatego, że ma bana. Nie dlatego, że stracił licencję.
Dlatego, że naraził ligę na której niby tak bardzo mu zależało na szwank. Naraził ligę na utratę dobrego imienia.
Bo cóż to on zrobił? Poprosił innego kierowcę by się pod niego podszył. No dobra, można wybaczyć ewentualnie, chciał poczuć się lepszym czy coś. Mi też kilka osób proponowało zdawanie licencji za mnie, ale odmawiałem.
Zostało to wykryte. I co? I robi to samo. Tylko, że sam się podszywa. I udaje, że nic się nie stało.
Gdyby od razu się ukorzył i uznał, że musi ponieść konsekwencje to stanąłbym jako pierwszy w jego obronie. Ale nie. Trzeba robić roz

. Po co? Nigdy tego nie zrozumiem.
I nie, to że TERAZ to zrozumiał mnie nie obchodzi. Równie dobrze mógłby to zrobić gdyby się okazało, że Rafik zamyka ligę, bo ma zły PR.
Pieczyk powinien być potraktowany niczym Clemson. Wymazany. Obaj nie powinni znajdować się na kartach naszej historii. Usunąć rezultaty, usunąć konta. Ale Rafał uznał, że zamiast wyciąć raka, oddaliśmy się od niego. I to się mści, bo gdybyśmy wycięli Glinkę z historii, to Pieczyk nie odważyłby się na takie cyrki, bo wiedziałby co za to czeka.
A płacz, że łolaboga szkalujo kogoś. Ehhh. Welcome to the internet.
Poza tym: jeżeli nie pasuje Ci szkalowanie jednej osoby, ale ze szkalowaniem innej nie masz problemu, to lepiej się wyloguj i nie pisz nic.
Dodane 18 grudnia 2016 21:33:Damian Wolkiewicz napisał(a):
Tylko ze Pieczyk a KAW to wgl inne sytuacje. Pieczyk zlamal regulamin i zostal ukarany, a KAW robił celowo z siebie błazna i prowokował do śmieszkowania, z czego pewnie sam się śmieje. Pieczykowi raczej do śmiechu nie jest.
Tak DamioX. Całe życie odpieprzam rzeczy różne by się pośmiać. Piszę co myślę by ludzie toczyli ze mnie bekę.
Naprawdę?