17 gru 2016 21:31
FORUM
FORUM OGÓLNE
18 gru 2016 00:33
18 gru 2016 09:13
+1

18 gru 2016 12:33
18 gru 2016 13:36
Dawid Czepiela napisał(a):
Co zrobisz z wygraną? Może przekażesz na jakąś fundację? Może na Fundację Podmieniania Kierowców im. Pieczyka?
Co zrobisz z wygraną? Może przekażesz na jakąś fundację? Może na Fundację Podmieniania Kierowców im. Pieczyka?
18 gru 2016 14:42
A może byście już zeszli z tego Pieczyka, co? Zrobił źle, został za to ukarany dożywotnim banem na stronie. Na pewno nie jest dla niego to przyjemne wnioskując po wysiłkach jakie włożył, żeby utrzymać jeszcze jakiś kontakt z ligą, gdy miał pierwotnie bana na miesiąc. Robienie o nim memów i wrzucanie na fora społecznościowe jest zbędne i może przynieść przykre konsekwencje zarówno dla niego, jak i dla osób, które usilnie próbują udowodnić mu coś, o czym sam doskonale jest świadom.
18 gru 2016 14:56
Łukasz Dams napisał(a):
Aż się wzruszyłem...
Jednak nie XD
A może byście już zeszli z tego Pieczyka, co? Zrobił źle, został za to ukarany dożywotnim banem na stronie. Na pewno nie jest dla niego to przyjemne wnioskując po wysiłkach jakie włożył, żeby utrzymać jeszcze jakiś kontakt z ligą, gdy miał pierwotnie bana na miesiąc. Robienie o nim memów i wrzucanie na fora społecznościowe jest zbędne i może przynieść przykre konsekwencje zarówno dla niego, jak i dla osób, które usilnie próbują udowodnić mu coś, o czym sam doskonale jest świadom.
Aż się wzruszyłem...
Jednak nie XD
18 gru 2016 15:19
Łukasz Dams napisał(a):
I tu się z Tobą zgodzić nie mogę.
Dodane 18 grudnia 2016 16:30:
I pozwól, że dopytam...
O zaprzestanie siania beki z Woźniaka też tak walczyłeś?
Bo o nim również robili memy, grzali ostro z niego i ciężko mi sobie przypomnieć, żeby podobny post zawitał z Twojej strony w obronie KAW. Z tym, że Woźniak nie działał na szkodę ligi, a Pieczyk tak.
I tu się z Tobą zgodzić nie mogę.
Dodane 18 grudnia 2016 16:30:
I pozwól, że dopytam...
O zaprzestanie siania beki z Woźniaka też tak walczyłeś?

Bo o nim również robili memy, grzali ostro z niego i ciężko mi sobie przypomnieć, żeby podobny post zawitał z Twojej strony w obronie KAW. Z tym, że Woźniak nie działał na szkodę ligi, a Pieczyk tak.
18 gru 2016 18:02
Proszę o ocenę mojego RE z Rosji. Pobawiłem się trochę z Burn Effect. Nie patrzcie na muzykę, słyszałem w radiu i mi podpasowała

18 gru 2016 18:04
Mateusz Guzowski napisał(a):
O ile się nie myle, RE z Rosji już jest. Nie szkoda Ci czasu?
Proszę o ocenę mojego RE z Rosji. Pobawiłem się trochę z Burn Effect. Nie patrzcie na muzykę, słyszałem w radiu i mi podpasowała

O ile się nie myle, RE z Rosji już jest. Nie szkoda Ci czasu?
NAJBLIŻSZE SESJE
Runda 12
Kwalifikacje | Zakończona |
Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Tor:
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony