Łukasz Dams napisał(a):
Sprawa Pieczyka jest świeża i liczę, że jak dojrzali ludzie pokażecie klasę i wyrozumiałość odpuszczając mu - popełnił błąd, został ukarany i koniec... Nie ma tematu.
A może jeszcze powinniśmy szanować go za determinację? Że tak bardzo troszczył się o frekwencję w lidze, że kiedy nie mógł/nie był w stanie jechać to znalazł zastępstwo, a kiedy odebrano mu licencję, to chciał startować pod innym nazwiskiem?
Błąd? Żeby tylko jeden. A jemu kompletnie odwaliło, zachował się jak typowy intruz, którego wyrzucasz drzwiami to wraca oknem, a jak wyrzucasz oknem to wraca przez komin albo piwnicę. Najlepsze że on jeszcze miał pretensje za to że musiał ponieść karę za swoje występki. Został ukarany, może już ochłonął po całej sytuacji, ale czy on w ogóle rozumie co się stało? Bo mam wrażenie że robi z siebie ofiarę, "hurr durr, ja nic złego nie zrobiłem, tylko oni się na mnie uwzięli".
W internecie to normalne że ten temat będzie jeszcze przez jakiś czas odgrzewany przez memy, komentarze, itp. Tak było z KAW 107, a potem z Kryspin 13.3c. Jakby nie patrzeć dzięki temu liga żyje swoim życiem, a nie jakieś suche teksty na forum typu "no siema", "co tam?", "kiedy śnieg?".
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):
Nie walczę w sprawie Krzyśka W., bo to zaszło już za daleko, ale również nie jestem fanem wycieków sytuacji z nim związanych poza ligę. Sprawa Pieczyka jest świeża i liczę, że jak dojrzali ludzie pokażecie klasę i wyrozumiałość odpuszczając mu - popełnił błąd, został ukarany i koniec... Nie ma tematu.
Miesiac dwa i ktos zajmie miejsce Pieczyka, wiec spokojnie.
#takbedzie