FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 gru 2016 18:07
Nie, zrobiłem to dla siebie, na swój kanał. Miałem nie robić, ale jakoś mi się zachciało. Mam z tego satysfakcję.
18 gru 2016 19:09
Muzyka do podstawa, a tutaj wszystko przez nią się roz<cenzura>ao.
18 gru 2016 19:27
Jak ma chęci i czas to niech robi. Trening czyni mistrza :D Ale ta muzyka to naprawde dowaliłeś xD
18 gru 2016 19:38
Dobra już nie szkalujcie xd
18 gru 2016 19:42
Nie walczę w sprawie Krzyśka W., bo to zaszło już za daleko, ale również nie jestem fanem wycieków sytuacji z nim związanych poza ligę. Sprawa Pieczyka jest świeża i liczę, że jak dojrzali ludzie pokażecie klasę i wyrozumiałość odpuszczając mu - popełnił błąd, został ukarany i koniec... Nie ma tematu.
Zmodyfikowane 18 gru 2016 19:42 przez Łukasz Dams.
18 gru 2016 19:44
Marcel Pawiński napisał(a):
Muzyka do podstawa, a tutaj wszystko przez nią się roz<cenzura>ao.

+1.
18 gru 2016 19:45
Łukasz Dams napisał(a):
Nie walczę w sprawie Krzyśka W., bo to zaszło już za daleko, ale również nie jestem fanem wycieków sytuacji z nim związanych poza ligę. Sprawa Pieczyka jest świeża i liczę, że jak dojrzali ludzie pokażecie klasę i wyrozumiałość odpuszczając mu - popełnił błąd, został ukarany i koniec... Nie ma tematu.

Problem w tym że w tej lidze nie ma chyba dojrzałych ludzi, są tylko "pełnoletni"
18 gru 2016 19:51
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):

Problem w tym że w tej lidze nie ma chyba dojrzałych ludzi, są tylko "pełnoletni"

I to mnie martwi...
18 gru 2016 19:57
Łukasz Dams napisał(a):

Miesiac dwa i ktos zajmie miejsce Pieczyka, wiec spokojnie.
18 gru 2016 20:23
Łukasz Dams napisał(a):
Sprawa Pieczyka jest świeża i liczę, że jak dojrzali ludzie pokażecie klasę i wyrozumiałość odpuszczając mu - popełnił błąd, został ukarany i koniec... Nie ma tematu.

A może jeszcze powinniśmy szanować go za determinację? Że tak bardzo troszczył się o frekwencję w lidze, że kiedy nie mógł/nie był w stanie jechać to znalazł zastępstwo, a kiedy odebrano mu licencję, to chciał startować pod innym nazwiskiem?
Błąd? Żeby tylko jeden. A jemu kompletnie odwaliło, zachował się jak typowy intruz, którego wyrzucasz drzwiami to wraca oknem, a jak wyrzucasz oknem to wraca przez komin albo piwnicę. Najlepsze że on jeszcze miał pretensje za to że musiał ponieść karę za swoje występki. Został ukarany, może już ochłonął po całej sytuacji, ale czy on w ogóle rozumie co się stało? Bo mam wrażenie że robi z siebie ofiarę, "hurr durr, ja nic złego nie zrobiłem, tylko oni się na mnie uwzięli".
W internecie to normalne że ten temat będzie jeszcze przez jakiś czas odgrzewany przez memy, komentarze, itp. Tak było z KAW 107, a potem z Kryspin 13.3c. Jakby nie patrzeć dzięki temu liga żyje swoim życiem, a nie jakieś suche teksty na forum typu "no siema", "co tam?", "kiedy śnieg?".

Damian Wolkiewicz napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):

Miesiac dwa i ktos zajmie miejsce Pieczyka, wiec spokojnie.

#takbedzie
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
35 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 638 443

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.