FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 mar 2017 12:29
Umie ktoś robić kaski? :V

Lewina pytaj 8-)
12 mar 2017 12:52
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Mateusz Bogusz napisał(a):
Kryspin Słomiński napisał(a):
Marcel Pawiński napisał(a):
Kryspin, naprawdę zacznij myśleć na torze, a nie zrzucasz cały czas winę na innych. I zanim coś mi odpiszesz, to użyj interpunkcji 8-).

Po pierwsze ty nie blokuj w boksie specjalnie, bo to robisz ewidentnie umyślnie, po drugie nie obwiniam wszystkich ale w tych sytuacjach ewidentnie się kurde przyczepiłeś i robisz wszystko by jak najwięcej na mnie powiedzieć złego. Nie myślisz też w tej sytuacji w której gadałeś że mam cofać w boksie i uderzać w innych by cię wyminąć, haah mądry ty?
To porównałeś do zdawania egzaminu na prawko, więc twierdzisz że też mam cofać i uderzać w innych? 2 tygodnie minęły a ty dalej jesteś chamski co potwierdza to jaki tytuł mają kanały na ts tworzone przez ciebie.

Widziałem te sytuacje zza pleców i miałem już poprzeć kryspina, ale:

To są kwale a nie wyścig, widzisz że osoba przed tobą jeszcze nie ruszyła? To ty też stój, albo go omiń jak bardzo ci sie gdzieś spieszy, a nie po prostu wiedziesz mu w dupe bo uważasz że jak ty ruszasz to on też może. Poza tym prawdopodobnie Marcel nie widział świateł i było słychać prawdopodobnie, że zwiększały mu sie obroty na silniku w momencie w którym chamsko mu wjechałeś w tył. Nie wiem co ty sobie w tej chwili myślałeś, skoro miałeś czas na wciśnięcie hamulca, ale tego nie zrobiłeś skoro widziałeś że marcel nie rusza. No ale, ja ci już kiedyś mówiłem w zeszłym sezonie po tym jak bodaj drugi wyścig z rzędu mi skróciłeś samochód żebyś w końcu znalazł ten magiczny kawałek metalu/plastiku i nauczył się go wciskać. To nie, naburmuszyłeś sie tylko i nic sobie z tego nie zrobiłeś. NAUCZ SIE HAMOWAĆ DO JASNEJ CIASNEJ.

edit1//: napisze zanim sie zaczniesz burmuszyć, "a czemu marcel zaczął hamować?!", a bo mu skasowałeś tył i zapewne chciał wrócić do garażu. Było widać graficzne wgniecenie tyłu. Dlatego zahamował.

Marcel widział światła, bo ma gida <lol> Zatrzymać się by użyć ESC mógł na trawie. Wina Kryspina w tej sytuacji i też stoje po stronie Marcela, ale do jasnej cholery, nie wazelinujcie mu tak bo aż oczy bolą 8-)

A może na kwalifikacjach w gidzie nie mam świateł do startu sesji?
12 mar 2017 12:56
Masz wacku bo mam twoje ustawienia <lol>
12 mar 2017 16:00
mam pytanie czy ktos uzywa kierownicy tracera? a jesli tak to jak wrazenia?
12 mar 2017 16:08
Kuba Kalbarczyk napisał(a):

Już ją posiadasz czy dopiero przymierzasz się do jej kupna?
12 mar 2017 16:40
Kuba Kalbarczyk napisał(a):

Wrażenia dobre - ale tylko pierwszy tydzień xD.
12 mar 2017 16:41
Ja wlasnie sie pytam innych czy ona jest dobra do F1 bo nie chce duzo kasy wydać
Dodane 12 marca 2017 17:42:
A jest dobra? taka nawet zeby chociaz o sekunde lepsze czasy krecic niz na klawiaturze?
12 mar 2017 16:42
Celuj w DFGT w takim razie.
12 mar 2017 16:43
Ok
12 mar 2017 16:50
Szukam kierowcy na dzisiejszy wyścig do Manora.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
24 °C
CZW
Zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 545 881

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.