3 wrz 2015 16:31
Adam Jurzysta napisał(a):
Już to zrobili.
Maciej Cabała napisał(a):
Panie Cabała. Miałem w każdej serii jaka powstała w lidze. Musiałem pewnego pięknego dnia zrezygnować z nich ponieważ nie miałem za bardzo czasu się nimi zajmować. Od jakiegoś czasu próbuję je odzyskać i jak na razie dobrze mi to wychodzi. I uważam, że będę bardzo dobrym szefem. Dowód hmmm... NP. Mistrzostwo mojego zespołu w obu klasyfikacjach w serii PSC.
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
A ludzie mogą równie dobrze zrobić burdel z powodu przydzielenia Tobie szefa.
No nic. Miałem chwile radości a teraz przyszła pora na chwile smutku. Oczywiście mogłem zrobić burdel z powodu utraty szefa bez powodu, ale to nie w moim stylu. Więc biorę się do roboty.
Już to zrobili.
Maciej Cabała napisał(a):
Adam Jurzysta napisał(a):
A ile on miał już tych szefów?
Fakt jeśli teraz by dostał to uznałbym to za anormalne
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
No nic. Miałem chwile radości a teraz przyszła pora na chwile smutku. Oczywiście mogłem zrobić burdel z powodu utraty szefa bez powodu, ale to nie w moim stylu. Więc biorę się do roboty.
A ile on miał już tych szefów?
Fakt jeśli teraz by dostał to uznałbym to za anormalne Panie Cabała. Miałem w każdej serii jaka powstała w lidze. Musiałem pewnego pięknego dnia zrezygnować z nich ponieważ nie miałem za bardzo czasu się nimi zajmować. Od jakiegoś czasu próbuję je odzyskać i jak na razie dobrze mi to wychodzi. I uważam, że będę bardzo dobrym szefem. Dowód hmmm... NP. Mistrzostwo mojego zespołu w obu klasyfikacjach w serii PSC.
Zmodyfikowane 3 wrz 2015 16:33 przez Krzysztof Pieczykolan.