FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Zespoły

FORUM TEMATYCZNE
3 wrz 2015 12:24
No już herbata, ale trochę nie fair to było.
3 wrz 2015 14:06
Dobra, skoro podważacie kompetencje moje jako szefa serii i Pieczyka jako szefa zespołu, to wyślijcie mi wasze pomysły. Czas do 20:00.
Dodane 3 września 2015 16:13:
Łukasz ma rację, było tak, że wszedłem na TS-a. Spojrzałem na listę osób które zgłosiły się do poprzedniego konkursu, zapytałem się czy chcą stanąć do konkursu, zapytałem się Pieczyka co chce zmienić - on powiedział, że nic poza malowaniem, wiec stwierdziłem, że nie ma po co robić konkursu, gdyż jest zbyt mało czasu, ale skoro chcecie namnażać problemy to proszę bardzo.
Dodane 3 września 2015 16:14:
Do pisania newsów - nikogo, do robienia fotek do newsów - także nikogo, ale do namnażania problemów i hejtowania pracy szefa serii zawsze się ktoś znajdzie.
Zmodyfikowane 3 wrz 2015 14:14 przez Bartłomiej Nowak.
3 wrz 2015 14:23
Nosz kur... A już miałem prawie kierowców...
Zmodyfikowane 3 wrz 2015 14:24 przez Krzysztof Pieczykolan.
3 wrz 2015 14:28
Główny warunkiem jest przestawienie gotowego projektu nowego malowania/zespołu do godziny 20.
O zespół zawalczą:
Maciej Miłosz
Maciej Cabała
Marcin Kowalski
Marcel Pawiński
Krzysztof Pieczykolan
(jeżeli wyślą takowy projekt)
+ Ci którzy zgłoszą się do 20 wraz z projektem nowego malowania/zespołu
3 wrz 2015 14:32
Do pisania newsów - nikogo, do robienia fotek do newsów - także nikogo, ale do namnażania problemów i hejtowania pracy szefa serii zawsze się ktoś znajdzie.

Zaje*isty argument... Czyli osoby, które nie zajmują się pisaniem newsów i robieniem fotek nie mogą wyrażać negatywnych opinii? Negatywnych opinii, które w "Internetach" są z automatu traktowane jako "hejty" (uwielbiam to słowo... Bo przecież nie ma polskich odpowiedników...).
Mój pomysł już ci przedstawiłem na TSie, więc się powtórzę - wdrożyć sezonową procedurę szukania szefów zespołów, czyli brak możliwości zmiany nazwy zespołu i modelu pojazdu.
Zmodyfikowane 3 wrz 2015 14:33 przez Łukasz Dams.
3 wrz 2015 14:41
Ja raczej nie wezmę udziału, chyba że ktoś się zgłosi do zrobienia skina :)
3 wrz 2015 14:59
Brawo Łukasz, ktoś odważny w końcu to powiedział. To były chyba jakieś jaja z tym Lotosem.
3 wrz 2015 15:08
No nic. Miałem chwile radości a teraz przyszła pora na chwile smutku. Oczywiście mogłem zrobić burdel z powodu utraty szefa bez powodu, ale to nie w moim stylu. Więc biorę się do roboty.
3 wrz 2015 15:44
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
No nic. Miałem chwile radości a teraz przyszła pora na chwile smutku. Oczywiście mogłem zrobić burdel z powodu utraty szefa bez powodu, ale to nie w moim stylu. Więc biorę się do roboty.

A ludzie mogą równie dobrze zrobić burdel z powodu przydzielenia Tobie szefa.
3 wrz 2015 16:11
Adam Jurzysta napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

A ludzie mogą równie dobrze zrobić burdel z powodu przydzielenia Tobie szefa.

A ile on miał już tych szefów?:D Fakt jeśli teraz by dostał to uznałbym to za anormalne
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
11 °C
Tor:
12 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 872 196

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.