FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Ogłoszenia

FORUM TEMATYCZNE
22 sie 2015 21:02
Co jak co ale ja się cieszę że tych topowych tam nie ma, bo to tory z F1. Jazda autami GT po tych torach może wydawać sie fajna ale na końcu okazuje się, że wcale tak nie jest.

Podejrzewam, że z takim podejściem nawet jakby były oddzielne ankiety dla GT i OW, to wyniki byłyby podobne. Dlatego może skończmy te dyskusje, kalendarz bez tych 2ch wspomnianych wcześniej torów jest dla mnie ch*** ale nie zamierzam z tego powodu płakać i iśc bić się z kibicami Widzewa. Błąd popełniła administracja główna która kazała bezwzględnie respektować wyniki tej "ankiety" (jak sama nazwa wskazuje, to nie jakieś referendum).
Zmodyfikowane 22 sie 2015 21:03 przez Mateusz Bogusz.
Konto usunięte
22 sie 2015 21:04
Ja także się cieszę, że ich nie ma. Nie podobają mi się w kalendarzu dwie pozycje i bym je wymienił, ale żeby besztać od razu cały kalendarz i twierdzić, że cały jest do d... to już lekka przesada, a nawet chyba nie lekka.
22 sie 2015 21:13
Mateusz Bogusz napisał(a):
Co jak co ale ja się cieszę że tych topowych tam nie ma, bo to tory z F1. Jazda autami GT po tych torach może wydawać sie fajna ale na końcu okazuje się, że wcale tak nie jest.

Podejrzewam, że z takim podejściem nawet jakby były oddzielne ankiety dla GT i OW, to wyniki byłyby podobne. Dlatego może skończmy te dyskusje, kalendarz bez tych 2ch wspomnianych wcześniej torów jest dla mnie ch*** ale nie zamierzam z tego powodu płakać i iśc bić się z kibicami Widzewa. Błąd popełniła administracja główna która kazała bezwzględnie respektować wyniki tej "ankiety" (jak sama nazwa wskazuje, to nie jakieś referendum).

Przecież każda ankieta jest tylko "pomocnicza" dla administracji. Zawsze tak było. Decydujący głos i tak ma administracja.
22 sie 2015 21:14
Konto usunięte napisał:
Moim zdaniem jedynym błędem i zaskoczeniem również dla mnie była tylko jedna ankieta dla wszystkich serii, ale ogólnie w kalendarzu nie brakuje pozycji z góry ankiety, lecz są one w innych seriach, nie w GT. Błagam, chcesz jeździć w GT po takich torach jak nudne straszliwie w GT Hungaroring (3 w ankiecie) czy może ciasny Monteal (6 pozycja), albo najlepiej Monaco (chyba 12 czy 13)...

Ok, Spa i A1 są na miejsach 1-2 i ich nie ma w GT, ale czy nie lepiej odświeżyć czasem kalendarz a nie co roku to samo brać?

Też zgadzam się, że to był błąd, no ale cóż...

Uwaga, uwaga:
Spa-Francorchamps - zawsze wszędzie jest w każdej serii
A1-Ring - trzykrotnie w GT - rzygnąć można
Hungaroring - nie nadaje się do GT, już się przekonaliśmy w II 2014
Autodromo Nazionale di Monza - ja uważam, że nadaje się do GT (Blancpain GT Series), ale 90% stawki uważa, że nie, poza tym zawsze wszędzie jest w każdej serii
Nürburgring - Nordschleife wystarczy...
Circuit Gilles Villeneuve - nie nadaje się do GT
Silverstone Circuit - klasyk, zawsze w każdej serii
Suzuka International Racing Course - słaba do GT, poza tym też klasyk w każdej serii
Circuit de Monaco - NO BŁAGAM?!
Bahrain International Circuit - to może być, ale było w zeszłym sezonie
Albert Park Circuit - niewypał z zeszłego sezonu
Circuit de la Sarthe - nie chcę katować was Norschleife i to w jednym sezonie
Adelaide Street Circuit - trzykrotnie w GT - rzygnąć można
Marina Bay Street Circuit - nie nadaje się do GT
Indianapolis Motor Speedway - średni tor do GT
Autodromo Enzo e Dino Ferrari - tarki, ścięcia, banany
Autódromo José Carlos Pace - to może być, no ale też dość częsty w seriach
Sepang International Circuit - średni tor do GT
Valencia Street Circuit - NO BAŁAGAM?! x2
Algarve International Circuit - fajny tor, ale nie chciałem go w tym sezonie
Circuit de Nevers Magny-Cours - NIE NADAJE SIĘ DO GT

W TYM MOMENCIE KOŃCZĘ TĄ WAŚĆ, TO ŻE NIE PASUJĄ WAM CZĘŚĆ TORÓW, TO NIE ZNACZY, ŻEBY ZALEWAĆ SWOJE ŻALE NA FORUM. MACIE SZANSĘ W ANKIECIE, ALE:
Wyniki niniejszej ankiety zostaną wykorzystane przez administrację przy ustaleniu listy torów, na których odbędą się rundy wszystkich serii w sezonie II 2015.

A NIE, ŻE ANKIETA JEST DECYDUJĄCA!

Każdy jakikolwiek spam odnośnie kalendarza zostanie usunięty, a w przypadku nadmiernego spamu skończyć może to się banem.

OGŁOSZENIE:
Nastąpiła mała korekta dat w kalendarzu:
Runda 8 - 8 listopada - Nordschleife - 17:45 (20 minut rozgrzewki)
Runda 9 - 22 listopada - Salzburgring - 18:00
Runda 10 - 29 listopada - Road America - 18:00
Runda 11 - 6 grudnia - Mazda Raceway Laguna Seca - 18:00
Runda 12 - 13 grudnia - Daytona International Speedway - 2 Hours Of Daytona - 17:00

Runda na torze Salburgring została przesunięta z 1 listopada na 22 listopada, a co za tym idzie rundy na Road America, Laguna Seca i Daytona także są przesunięte o tydzień.
22 sie 2015 22:03
"tor nie nadaje sie do GT" Jeździłeś?
22 sie 2015 22:09
Panie ić oglądnij jakiś wyścig gt. A widziałeś Lime rock? To dopiero tor nie pasując do gt co nie XDDD :SARKAZMU_TONA:
15 wrz 2015 21:25
Z uwagi na realne warunki panujące w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, przez cały tydzień pogoda na serwerze GT zostaje ustawiona na słoneczną (podobnie jak w przypadku Bahrajnu).
Zmodyfikowane 15 wrz 2015 21:25 przez Bartłomiej Nowak.
15 wrz 2015 21:33
To dopiero wprowadzona zmiana? Bo jeszcze dziś jeździłem po deszczowym torze ;)
15 wrz 2015 21:47
Michał Kozera napisał(a):
To dopiero wprowadzona zmiana? Bo jeszcze dziś jeździłem po deszczowym torze ;)

Rafał zapomniał ustawić wcześniej słonecznej pogody.
15 wrz 2015 21:50
Ok, dzięki! :)
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
12 °C
Tor:
13 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 872 514

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.