FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Ogłoszenia

FORUM TEMATYCZNE
2 paź 2015 11:54
Administracja GT poszukuje osoby lub osób, która(e):
- poświęci odrobinę swojego wolnego czasu i będzie w stanie napisać newsy z treningu i kwalifikacji od rundy na Estoril.
- zrobi zdjęcia do newsów i galerii z rundy na Estoril (w zastępstwie za Mateusza Bogusza)

Dodane 6 października 2015 23:58:
Szef zespołu DFP Nissan Motorsports - Dawid Kuszel otrzymuje ostrzeżenie za brak kontraktowych kierowców OD POCZĄTKU SEZONU.

Szef zespołu Audi Eurosport GT - Adam Jurzysta otrzymuje ostrzeżenie za brak startów drugiego kierowcy OD POCZĄTKU SEZONU.

W przypadku jeżeli szefowie nie zrobią czegokolwiek w tejże kwestii w trakcie rundy na Zandvoort zostanie rozpisany konkurs na szefostwo w tych zespołach.

Dodane 10 października 2015 23:28:
Z uwagi na ostatni mecz reprezentacji Polski w piłce nożnej w eliminacjach do ME w 2016 początek rozgrzewki przed wyścig zostaje przesunięty na godzinę 17:50. Za wszelkie problemy przepraszam.

Wszelkie dopuszczenie do wyścigu przyjmuję do 17:00.

Dodane 11 października 2015 23:16:
Dawid Kuszel i Adam Jurzysta zostają pozbawieni szefostwa swoich zespołów.

Konkurs tutaj

Dodane 18 października 2015 11:22:
Wszelkie prośby o dopuszczenie do wyścigu na Hockenheim przyjmuję do godziny 16:45.

Dodane 18 października 2015 11:24:
Błażej Młynek i Mateusz Kulesza z góry są niedopuszczeni, z powodu dwukrotnego dopuszczenia w sezonie

Dodane 20 października 2015 23:11:
Ogłoszenie Nordschleife 1:

Podczas rundy na Nordschleife, podobnie jak w sezonie II 2014 w powtórzonym wyścigu, będę zwracał uwagę na kilka bardzo ważnych kwestii podczas dopuszczania do wyścigu:
- próg czasowy poza sesją na serwerze
- próg czasowy na wcześniejszych wyścigach i ilość dopuszczeń na ilość startów
- bezkolizyjność
- (jeżeli były) poprzednie występy na Nordschleife
- dobrze umotywowana i wysłana zawczasu prośba

Co do ostatniego punktu, niech nikt sobie nie myśli, że wyśle mi prośbę o 17:40, o dopuszczenie do wyścigu.
Terminy:
07.11.2015, godz. 18:00 - prośby o dopuszczenie do wyścigu z usprawiedliwieniem braku startu na kwalifikacji (i ew. treningu)
08.11.2015, godz. 13:45 - prośby o dopuszczenie do wyścigu dla kierowców, którzy nie osiągnęli progu czasowego w kwalifikacjach (ale wystartowali)

Poza Daytoną, w pozostałych rundach będą obowiązywały stare warunki dopuszczenia (z malutkimi poprawkami).
Zmodyfikowane 20 paź 2015 21:48 przez Bartłomiej Nowak.
24 paź 2015 13:53
Zjazd do pitu jest normalnie pod koniec okrążenia czy po pętli Nurburgring? Bo z tego co pamiętam jakieś jaja były z niezaliczaniem okrążeń przez gre.
Konto usunięte
24 paź 2015 14:52
To było tak, że nie zaliczało okrążenia jak po wyjeździe z pitu nie przejechało się jeszcze raz pętli GP. Jeśli ktoś na okrążeniu wyjazdowym pojechał na długą pętlę (czyli w lewo a nie w prawo) to nie zaliczała gra okrążenia... Dobrze by było wiedzieć czy to ta wersja toru.
24 paź 2015 18:25
No to pasowałoby się dowiedzieć już teraz, skoro jest tor na serwerze i ludzie trenują.
28 paź 2015 08:46
Wczoraj jak jeździłem na torze to po wyjeździe z pitu skręciłem w prawo i czas normalnie zaczął odmierzać czas. Nie wiem czy oto wam chodzi. Ale mam pytanie czy podczas treningu, kwali. Mogę tak zrobić czy aby rozpocząć pomiar musze cały tor objechać???
28 paź 2015 10:36
Na wyjazdowych i zjazdowych można (a nawet wskazane jest) jeździć po krótszej pętli.
3 lis 2015 00:27
Ogłoszenie Nordschleife 2:

ZIELONY (1) - Wjazd na pętlę Nordschleife z pętli GP
NIEBIESKI (1) - Wjazd na prostą start-meta z pętli GP

ZIELONY (2) - Wjazd na pętlę Nordschleife z pętli GP
CZERWONY (2) - Obszar wyłączony z ruchu podczas wjazdu na prostą start-meta z pętli GP

1. Podczas treningu i kwalifikacji podczas okrążenia wyjazdowego należy przejechać po NIEBIESKIEJ (1) i ZIELONEJ (2) trasie, aby przejechać szybkie okrążenie wyjazdowe(trwa ono ok 1,5 minuty, a nie prawie 9).
2. Natomiast PO KAŻDYM PIT-STOPIE W WYŚCIGU należy przejechać najpierw pętlę GP, aby ukończyć wcześniejsze okrążenie. W przeciwnym przypadku straci się całe okrążenie.
3. Z drugiej strony, jeżeli ktoś nie dostosuje się do w.w zasady i będzie chciał nadrobić to na innym okrążeniu i to zrobi (czas okrążenia będzie równym czasu przejazdu po pętli GP) wtedy zostanie zdyskwalifikowany z wyścigu w trybie natychmiastowym w trakcie lub po zakończeniu wyścigu.
4. Podczas jazdy po ZIELONYM (2) pasie ruchu, zabroniony jest wjazd na CZERWONY (2) pas ruchu więcej niż 2 kołami ruchu. Każda osoba, która złamie tą zasadę zostanie ukarana!

5. Podczas do pit-stopu zjeżdżamy z pętli Nordschleife! Wjazd do pit-stopu został zaznaczony kolorem żółtym na poniższej grafice.
6. W przypadku, gdy w jednym miejscu znajdzie się kierowca X, który zjeżdża do alei oraz kierowca Y, który wyjeżdża z pętli GP na prostą startową(po pit-stopie), pierwszeństwo przejazdu ma kierowca Y (nawet, gdyby zdarzyło się, że jest dublowany), ale tylko wtedy, gdy przestrzega punktu 4.

W przypadku wszelkich niejasności, proszę zgłosić się do mojej skromnej osoby, poprzez wiadomość prywatną!

P.S. Ogłoszenie powstało nad podstawie ogłoszeń z sezonu II 2014 i zawiera zdjęcia autorstwa Patryka Łuckowa.

Ogłoszenie Nordschleife 3:
Składania skarg z rundy na Nordschleife będzie możliwe do 10.11 godz. 17:00. Zebranie zespołu sędziowskiego odbędzie się najprawdopodobniej w dniu 10 listopada o godzinie 18:30.

Ogłoszenie Nordschleife 4:
Piątkowy trening zostaje wydłużony do 90 minut. Sobotnie kwalifikacje, podobnie jak w II 2014, pozostają bez zmian.
Zmodyfikowane 3 lis 2015 00:29 przez Bartłomiej Nowak.
3 lis 2015 14:04

Czyli mam przez to rozumieć, że nawet jak chcę rozpocząć okrążenie to nie mogę wyjechać szerzej, do zewnętrznej tarki, tak jak jeżdżą kierowcy F1.
Zmodyfikowane 3 lis 2015 14:05 przez Marcel Pawiński.
3 lis 2015 16:20
Tak, musisz zmieścić się w pachołkach jak zaczynasz pomiarowe.
6 lis 2015 10:11

Post został usunięty przez autora

NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
12 °C
Tor:
13 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 872 522

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.