FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Ogłoszenia

FORUM TEMATYCZNE
20 paź 2014 10:29
Adam Karkuszewski napisał(a):
No to zmiana stylu jazdy. Na Silverstone na starcie pojadę jak WY na starcie na A1 i Nordzie. Nie będę się liczył z nikim i z niczym. MISTRZ T1. Hamulec ? Co to hamulec ? Skręt ? to tu trzeba skręcać?

Nie uogólniaj, w tym przypadku to raczej należy mieć pretensje do szefa serii, który zgodził się na start pana K. który był głównym sprawcą karambolu na t1.
20 paź 2014 19:07
PILNE:
Chciałem ogłosić, że razem z administracją główną podjęliśmy jedyną słuszną decyzję. Mianowicie wyniki Rundy 4, czyli wyścigu na torze Nordschleife zostają anulowane. Runda jednak się odbędzie jako zakończenie sezonu w dniach 12-14 grudnia.
Zmodyfikowane 20 paź 2014 19:07 przez Patryk Łucków.
20 paź 2014 20:03
Miałem wczoraj urodziny, mówie sobie, pojade sobie Norda w ramach prezentu ... i <cenzura> na T1 i utkwienie w teksturze. Wygrzebałbym się, bo nie było uszkodzeń. ale trzymała mnie tekstura. Oba lewe koła. Paranoja.

A jak składałem się do T1, widziałem, że po wewnętrznej coś się będzie działo, więc czekam maksymalnie ze złożeniem się w zakręt... a i tak mnie zdjęli. No masakra.

Kowalski i Jurzysta no raczej się nie popisali ...LUDZIE FOR THE LOVE OF GOD ... chcecie byś cholernymi Sennami i Schumacherami 1 zakrętu na 9 minutowym torze ? Na łby poupadaliście. I co wam z tego przyjdzie że zyskacie 2-3 pozycje na torze, który ma sto kilkadziesiąt zakrętów. Jak nie macie tempa, to się nie pchajcie do czołówki.
A jak ktoś zaczyna hamować znacznie wcześniej przed normalnym punktem hamowania to nie jest żadnym pretekstem do tego, żeby "spróbować" zahamować 50 metrów później i udawać właśnie tego Sennę i Schumachera, którym nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz takim zachowaniem. Zgarniając przy okazji 5-6 innych aut.

Jestem też zdania, że tak duża ilosć pomocy dostępnych wypaliła niektórym czwarte i piątek klepki we łbie. I nie mam nic do tych, którzy jadą swoje i nie robią rozpierduchy, ale niektórzy czują się jak w NFSie i sądzą, że wszystko jest łatwiutkie z tymi helpami, że autko samo zahamuje i skręci i będe po T1 madafaka i lider ...
Zmodyfikowane 20 paź 2014 20:20 przez Adam Karkuszewski.
20 paź 2014 20:08
Dlaczego od razu Schumacher czy Senna, może ktoś chce być drugim Maldonado i właśnie się w tym celu realizuje?
20 paź 2014 20:18
Adam Karkuszewski napisał(a):
Miałem wczoraj urodziny, mówie sobie, pojade sobie Norda w ramach prezentu ... i <cenzura> na T1 i utkwienie w teksturze. Wygrzebałbym się, bo nie było uszkodzeń. ale trzymała mnie tekstura. Oba lewe koła. Paranoja.

A jak składałem się do T1, widziałem, że po wewnętrznej coś się będzie działo, więc czekam maksymalnie ze złożeniem się w zakręt... a i tak mnie zdjęli. No masakra.

LUDZIE FOR THE LOVE OF GOD ... chcecie byś cholernymi Sennami i Schumacherami 1 zakrętu na 9 minutowym torze ? Na łby poupadaliście. I co wam z tego przyjdzie że zyskacie 2-3 pozycje na torze, który ma sto kilkadziesiąt zakrętów. Jak nie macie tempa, to się nie pchajcie do czołówki.
A jak ktoś zaczyna hamować znacznie wcześniej przed normalnym punktem hamowania to nie jest żadnym pretekstem do tego, żeby "spróbować" zahamować 50 metrów później i udawać właśnie tego Sennę i Schumachera, którym nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz takim zachowaniem. Zgarniając przy okazji 5-6 innych aut.

Jestem też zdania, że tak duża ilosć pomocy dostępnych wypaliła niektórym czwarte i piątek klepki we łbie. I nie mam nic do tych, którzy jadą swoje i nie robią rozpierduchy, ale niektórzy czują się jak w NFSie i sądzą, że wszystko jest łatwiutkie z tymi helpami, że autko samo zahamuje i skręci i będe po T1 madafaka i lider ...

Dobrze geniuszu, że w GP2 jeździsz przepisowo, przerzuć się lepiej na dalsze hejtowanie RK, bo to wychodzi ci lepiej, niż pisanie bzdur na forum <ok>

PS. Problemem w GT jest głównie dupowaty szef serii, który "nie ma czasu", ale ją dalej kieruje <lol>
20 paź 2014 20:26
Mainusz, w GP2 na Monako jeśli Ty nie widzisz swojej winy na nawrocie, to jasne, obwiniaj mnie. Odebrałem tylko "swoją" pozycję, którą Ty podobnie jak Kowalski niby se odebrałeś. A jak na dublach nie uważasz, to nie moja wina. Wszystko odbyło się w przepisach, kary za niebieskie flagi nie dostałem, drugi dublujący nie miał momentu na wyprzedzenie, więc ja to wykorzystałem. Co więcej to ja Ciebie cały czas doganiałem, a nie Ty mnie ;) Jakbyś ich puścił gdzie indziej byś mógł sobie obronić pozycję, a tak i tak zabrałbym się na przyczepkę za czerwonego "Ferrari". Za mało "widzisz" na torze.

a na starcie Norda też się nie popisałeś. Jadąc ostatni zamiast dać po heblach i ominąć burdel, Ty jeszcze jakiemuś Red Bulowi przyłożyłeś. Gratulacje :D
20 paź 2014 20:50
Ile razy będziesz pisał o "nie potrzebnych pomocach"?
I ile razy będę miał wypominany brak czasu? Nie ma przestojów (tak jak w GP2 w ten weekend), więc tragedii nie ma
Dodane 20 października 2014 22:51:
A i proszę nie wszczynać kłótni po moim poście powyżej! Po prostu olejcie go
Konto usunięte
20 paź 2014 21:20
Szkoda, że wyniki anulowane, bo 7 miejsce w debiucie ;) Ale to była jedyna słuszna decyzja, bo gdyby nie T1 nie byłbym 7 w takim tempie, choć na pierwszą 10 po cichu liczyłem, bo wiedziałem, że dużo kierowców może odpaść. Udało mi się zamieszanie w T1 ładnie ominąć i przejechałem dobrze okrążenie po wyjeździe z pitlane. Ale bardzo dziwne, że nie było informacji o tym, że trzeba przejechać pętlę GP po boksie, nie było o tym mowy a mówiło się sporo o tym jak mamy jechać, screeny z namalowanymi pasami na zielono i czerwono itp. itd. No więc prawdziwy debiut w GT czeka mnie na Silverstone! Pozdrawiam wszystkich. <ok>
20 paź 2014 21:31
Nie było o tym mowy, ponieważ nie wiedziałem o tym problemie. Mogłem sprawdzić, ale kiedyś jechałem tu wyścig i bez problemu
Konto usunięte
20 paź 2014 21:52
No nieważne. Było minęło. Ważne by się nie powtórzył problem :)
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 871 720

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.