Po raz kolejny muszę powstrzymać się od ostrego potępienia Waszego idiotyzmu, ale zaraz nie wytrzymam...
a) Karol, mówisz na ts-ie cicho i ledwo słyszałem co mówiłeś, po drugie inni ciągle gadali, po trzecie 3 razy pytałeś o to samo, na co już odpowiedziałem. Nie wiem o jakie pretensje Ci chodzi, bo nie mam do nikogo pretensji. Zauważam tylko, że Wasze dzikie zachowanie jest nie na miejscu.
b) Żadnemu adminowi bym nie przepuścił. Jakby Radek miał nieaktywne konto, nie dopuściłbym do startu, jakbym ja miał nieaktywne, też bym nie pojechał. Macie mnie za jakieś dziecko, co mnie martwi. Nie wiem, na jakiej podstawie uważacie, że kogoś faworyzuje.
c) Zasada jest prosta. Do 20:30 można cokolwiek zmieniać w liście startowej, potem już nie. Później nawet nie jestem w stanie niczego zmienić + to co napisałem wcześniej.
DjPatric94 napisał(a):
JA RÓWNIEŻ, Powinna być Sprawiedliwość

B)
To jest hipokryzja. Niby chcecie sprawiedliwość, a każecie mi nierówno traktować różne osoby.
Zastanówcie się, zanim walniecie taką bzdurę.
Tylko winny się tłumaczy ale juz sie nic nie zmieni więc koniec tematu ale nigdzie nie jest zapisane ze nie mozesz listy startowej zmienic po wyścigu to jest zabawa i nikt cię do sądu nie poda po drugie w regulaminie jest ze udział w sesji biorą któr mają aktywne konto a ja miałem ale nie chce sie do zadnego regulaminu odwoływac bo moze robie to źle tylko do normalnego zachowania bo jeździłem juz w kliku ligach i jak jest taki problem to admini głosują czy dopuścić i prawie zawsze jest tak ze kierowcy sie dopuszcza.Czy jeśli kogoś wyrzuci z serva po rozgrzewce czy mu sie komp zresetuje to niekiedy admini głosują czy czekamy czy nie ??
I to nie jest jakieś niesprawiedliwe traktowanie bo nie złamiesz regulaminu tylko to był taka sytuacja niecodzienna w trenie i w Q byłem aktywny jechałem 105% wykreciłem i gdyby był jakiś gośc w lidze z dużymi jajami to by powiedział jadą nie ich wina a nie z tego co wiem jakiś niedomówienia czy ciche mówienie