17 paź 2010 11:23
Nie, poczekam trochę na ewentualne "odwołania", bunty, strajki, zamieszki itd. xD
FORUM
ilo zapomnij o serwerze jezeli
dostaje kare za cos czego nie bylo widac

Ale tylko na Ciebie Clemsonku była skarga (widocznie ty nie wybaczasz, Tobie również nie wybaczają) więc nawet gdyby Strażaka nie było dostałbyś karę, a że był to tylko umacnia nas w decyzji o karze i zauważ, że gdybyś go widział, dostałbyś +15 s, a masz +10.
a swoja droga to wątpiezeby clemson mnie nie widizał, poniewaz jechał za mną spokojnie i wyczekiwał momentu do wyprzedzania. jak wczoraj ogladałem powtórke to widziałem momenty ze clmson sie wypchal na chama i tez spychal innych( albo mi sie śniło
) wiec uwazam ze teraz to on jeźździ zbyt agresywnie.co do wczorajszego incydentu z karolembedem5
to faktycznie wina była moja ale ja naprawde nie wiedzialem czy go wyprzedzilem i czy on mnie wyprzedzil tak mi sie wszystko cielo
sorry karol, ale twoja wczorajsza opowiesc o tym ze moglees wygrac jest smieszna bo jechales tempem gorszym o 1 sekunde od najlepszych jak juz mni wyprzedziles a z samym wyprzedzaniem tez miales duzy problem.
AHHAHAHA
DAWAC KASE ZA WYWIAD MIEJSCE I TYPER
GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |