Konto usunięte
20 lis 2011 19:11
Zapomniałem zmienić wygięcia i szybko mi sie opony zużywały, RAFIK OGARNIJ TYCH KTÓRZY PODCZAS RACE PISZĄ TO JEST NIEDOPUSZCZALNE NIE DA SIĘ SKUPIĆ, I TO JESZCZE NA STRACIE PO
ANI
ANI FORUM

ANI
e
no ja
ie! Co to za dzień! Klosz mi na ryj spadł jak spałem, Potem dowiedziałem się, że wylatuje ze szkoły, potem na Race bari wjeżdza mi w ryj, a teraz gra zacina mi się w takim momencie!
xD
było? Wjechałeś mi w dupsko gorzej niż Strzała! Nie powinieneś licencji dostać, powinieneś wiedzieć, że jak się za kimś jedzie to jest mniejszy docisk i się hamuje wcześniej!
teraz się tak zastanawiam czy lepszym rozwiązaniem byłoby zjechanie na pobocze i puszczenie tego szmaciarza ... ODEBRAĆ MU LICKĘ !!! Jeździ z myślą " ty przede mna ? wjade Ci w dupe bo nie umiem wyprzedzić ". Po co startujesz jak nawet nie umiesz wykonać poprawnego manewru wyprzedzania ?
było? Wjechałeś mi w dupsko gorzej niż Strzała! Nie powinieneś licencji dostać, powinieneś wiedzieć, że jak się za kimś jedzie to jest mniejszy docisk i się chamuje wcześniej!GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |
| 05 | Dawid Czepiela | 269 |
| 06 | Maciej Wysmulski | 200 |
| 07 | Radosław Cupał | 189 |