25 lis 2011 20:31
Neil.. nie
iaj... nikomu nie przeszkadzał (chyba) charakter Wlazłego a tobie nagle za przeproszeniem coś od
a.
iaj... nikomu nie przeszkadzał (chyba) charakter Wlazłego a tobie nagle za przeproszeniem coś od
a.FORUM
a.
a", ponieważ nikt poza tymi co dostali skargi ode mnie nie ma nic do mnie, NIKT. Tylko Wy macie jakiś problem. Wcześniej to i mi Wlazły wydawał się być normalny, ale teraz chyba każdego irytuje jego zachowanie.
a.
a", ponieważ nikt poza tymi co dostali skargi ode mnie nie ma nic do mnie, NIKT. Tylko Wy macie jakiś problem. Wcześniej to i mi Wlazły wydawał się być normalny, ale teraz chyba każdego irytuje jego zachowanie.
a.

a", ponieważ nikt poza tymi co dostali skargi ode mnie nie ma nic do mnie, NIKT. Tylko Wy macie jakiś problem. Wcześniej to i mi Wlazły wydawał się być normalny, ale teraz chyba każdego irytuje jego zachowanie.GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |
| 05 | Dawid Czepiela | 269 |
| 06 | Maciej Wysmulski | 200 |
| 07 | Radosław Cupał | 189 |