4 gru 2011 19:29
Wlazły niestety chyba nie będzie mógł prowadzić transmisji (net mu padł), więc dzisiaj będzie pokazywany wyścig z Clemsonem.
FORUM
wyjezdzales na zwir na parabolice
ześ do
al moze jeszcze mialem krolewiczowi sie rozwalic bym nie przeszkadzal? jak ty wyprzedzac nie umiesz ja swoim torem jazdy przed prostą na zakrecie skrecam a pan eloopek nie raczyl sobie nawet hamowac pieknie pięknie weź sie nie wypowiadaj zaoszczędź sobie tego przeciez moglem byc tak wysoko !!!
wyjezdzales na zwir na parabolice
ześ do
al moze jeszcze mialem krolewiczowi sie rozwalic bym nie przeszkadzal? jak ty wyprzedzac nie umiesz ja swoim torem jazdy przed prostą na zakrecie skrecam a pan eloopek nie raczyl sobie nawet hamowac pieknie pięknie weź sie nie wypowiadaj zaoszczędź sobie tego przeciez moglem byc tak wysoko !!!
zobacz sobie powtorke ty nawet nie zaczales skrecac... a ja sie trzymalem po lewo bo sie balem ze mi
niesz i skrecam a ty
s! i zwir 1 okrazenie ponad
14 okr ze skrzywionym zawieszeniem
zobacz sobie powtorke ty nawet nie zaczales skrecac... a ja sie trzymalem po lewo bo sie balem ze mi
niesz i skrecam a ty
s! i zwir 1 okrazenie ponad
ałeś mi się pod koła, i na cb leci skarga
specjalnie skrecilem!!!! ja mialem chlopcze pierwszenstwo. poniewaz bylem przed toba i skrecalem w prawo chyba nie bede skrecal w lewo??? i tak dostaniesz pkt duzo karnych i zbieraj bys stracil
Post został usunięty przez Łukasz Dams
GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |
| 05 | Dawid Czepiela | 269 |