FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 lut 2012 19:48
No to zmień swój bo mnie obraża obrazując osoby niewidome po całkowiwitym poparzeniu twarzy (czy coś tam). Nie odwzajemnię tego niestety, ponieważ mnie obraża to, że moja wartość, mająca legalność prawną jest tutaj cenzurowana.
22 lut 2012 19:49
Jak zaczepią Cię dresy z chęcią wybicia Ci zębów Krzyśku to będziesz mówił im, że dresy to szmaciarze? Czasami trzeba ustąpić. Przechodzisz ze skrajności w skrajność... Czasem postępuje się tak, a czasem inaczej. Trzeba dostosować się do sytuacji, a nie do ludzi
Dodane 22.02.12 20:49:
Proszę...
22 lut 2012 19:50
Raz3R napisał(a):
Z WLEKĄ NIECHĘCIĄ TO PISZE ALE WŁADZA TUTEJSZEGO SERWERA DEDYKA ITD SIĘ BARDZO ZMIENIŁA.
ZA CHALLENGA LUDZIE POMOCKI FAJNI ITD a teraz to sie zmieniło myśle by się liga trochę wzieła do roboty bo nie jest fajna atmosfera ...

Mozecie mnie potępiać gadać na mnie ale taki fakt wyciągnełem

Posłuchaj mnie koleś... Nie mogę dać osobie licencji, która po kilkunastu dniach ciągłego zdawania licencji, dzięki szczęściu ledwo zrobi czyste kółko. Albo potrafisz jeździć, albo nie. Jak nie, to dla takich nie ma tutaj miejsca.
22 lut 2012 19:52
Rafik napisał(a):
Sami nas oszukujecie i narzekacie na nas. Mam przypomnieć, jakie warunki akceptowaliście przed zdawaniem licencji? Przykro mi, ale nie mamy czasu na uczenie Was jeździć.

Przyznaję się - zrobiłem to specjalnie licząc na cud. Więc wyrażam wielką skruchę
Mnie się bardzo podoba awatar Neila :) A m.in. Krzysiek mam wrażenie, że specjalnie szuka rzeczy o które by tu się pokłócić. B)
A wyzywając mnie na GG, całkowicie zablokowałeś sobie drogę do nas. Na liście zbanowanych osób jest kilku takich jak ty.
22 lut 2012 19:53
Raz3R napisał(a):
Z WLEKĄ NIECHĘCIĄ TO PISZE ALE WŁADZA TUTEJSZEGO SERWERA DEDYKA ITD SIĘ BARDZO ZMIENIŁA.
ZA CHALLENGA LUDZIE POMOCKI FAJNI ITD a teraz to sie zmieniło myśle by się liga trochę wzieła do roboty bo nie jest fajna atmosfera ...

Mozecie mnie potępiać gadać na mnie ale taki fakt wyciągnełem

Przyszedł Neil, który miał pewny wkład w działanie ligi (kary GP2 czy też ogólne zaangażowanie w pomysłach), który miał też odmienne zdanie, który poza "s p i e r d a l a j" i "k u r w a" miał jakieś argumenty, dzięki czemu zyskał sobie "przychylność" połowy jak nie więcej ligi i już nastały gorsze czasy. Zbanować tego "dzieciaka niedojrzałego, donosiciela i j e b a n e g o komucha" i po kłopocie.
22 lut 2012 19:54
Tak w skrócie Twoja historia w tej lidze
22 lut 2012 19:55
<wyśmiewacz>
22 lut 2012 19:55
No w tym momencie Neil gadasz bzdury.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
24 °C
NIE
Zachmurzenie
23 °C
PON
Słonecznie
26 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 596 394

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.