FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 lut 2012 20:50
Rafik poprawione .
22 lut 2012 21:09
Oko napisał(a):
Tobie się ku*wa Neil w dupie poprzewracało .. Nie znasz życia chłopcze jeszcze :) W realu nie będziesz tak dyskutował dostaniesz po pyszczku dwa razy i Ci się odechce.

Ach te prawo wilcze. W realu po prostu nie dyskutuje się ze skinami, faszystami itp. wyznającymi zasady takie jak Ty, takie osoby się ignoruje albo pozbywając się ich pretenduje się do pokojowej nagrody Nobla za zwalczanie przeludnienia oraz przemocy na świecie. Tak, ten post ma na celu obrazę "kultury" tego osobnika B)
Dodane 22.02.12 22:09:
Rafik napisał(a):
Co więcej, zmienię w regulaminie "powszechnie uznawane" na "uznane przez zarząd".

Widzę, że totalitaryzm propagujemy?
22 lut 2012 21:16
Oko napisał(a):
Tobie się ku*wa Neil w dupie poprzewracało .. Nie znasz życia chłopcze jeszcze :) W realu nie będziesz tak dyskutował dostaniesz po pyszczku dwa razy i Ci się odechce.

Wszystkie sprawy załatwiasz siłą?
22 lut 2012 21:19
Forma sprawowania rządów, która polega na całkowitym podporządkowaniu, jednostki i wszelkich przejawów życia społecznego władzy państwowej, wskutek czego człowiek staje się jedynie funkcją państwa lub społeczeństwa.
Władza w takim ustroju sprawowana jest poza wszelką kontrolą prawną (avatary ), a odgórnie narzucony przymus w stosunkach państwo-obywatel łamie szereg podstawowych praw człowieka.
Charakteryzuje się całkowitym podporządkowaniem społeczeństwa przez wprowadzenie systemu kontroli policyjnej opartego na terrorze.

Jak ulał pasuje tutaj.
Dodane 22.02.12 22:22:
A moja wartość wolności i równości, którą symbolizuje avatar nie ma nic wspólnego z tą definicją.
Konto usunięte
22 lut 2012 21:25
Nie. Ja tylko podałem przykład . Podam następny. Pójdziesz do pracy, powiesz szefowi co mu się nie spodoba, może i będziesz miał racje, może to nie obraża, ale jego to gówno obchodzi i z pracy wylecisz :) Więc to Ty musisz się dostosować do warunków panujących w lidze, a nie liga do Ciebie :)
22 lut 2012 21:27
Ludzie, jeśli wykraczają poza zwierzęce reakcje oraz wypełnianie określonych funkcji, są dla reżimów totalitarnych zupełnie zbędni. Totalitaryzm nie zmierza do despotycznego panowania nad ludźmi, ale do stworzenia takiego systemu, w którym ludzie będą zbędni.
Piękny cytat:D
22 lut 2012 21:39
Oko napisał(a):
Nie. Ja tylko podałem przykład . Podam następny. Pójdziesz do pracy, powiesz szefowi co mu się nie spodoba, może i będziesz miał racje, może to nie obraża, ale jego to gówno obchodzi i z pracy wylecisz :) Więc to Ty musisz się dostosować do warunków panujących w lidze, a nie liga do Ciebie :)

Jak już Ziomek zaczął to ja też walnę cytatem

Człowiek traci wartość nie tylko wtedy, gdy jest niezdolny do poświęcenia, nie potrafi oprzeć się pokusie i zgodzić na śmierć - bo wtedy jest istotą bezkształtną - ale nawet wtedy, gdy wtopiony w ludzką masę i przez nią zdominowany, ulega jej prawom
22 lut 2012 22:26
PreDixX napisał(a):
Łuhu :D Chłopacy !!! yeah

CHŁOPCY*
Dodane 22.02.12 23:28:
CISZA OD GODZINY, JAK PIEKNIE, NAPISALISCIE W 3 TYLE POSTOW CO PRZED UBIEGLY TYDZIEN IDIOCI
Dodane 22.02.12 23:39:
KTO MI SKASOWAŁ AVATAR?!?!?!

Swastyka (dewanagari स्वस्तिक, transliteracja svastika, transkrypcja swastika, 卐) – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa swastika pochodzi z sanskrytu i oznacza "przynoszący szczęście" (swasti – powodzenie, pomyślność, od su – "dobry" i asti – "jest", -ka sufiks rzeczownikowy). Obecnie w krajach Europy i obu Ameryk symbol ten kojarzony jest prawie wyłącznie z Adolfem Hitlerem i nazizmem, natomiast w Azji jest powszechnie stosowanym symbolem szczęścia i pomyślności.

POKDREŚLAM!

NAZWA SWASTIKA POCHODZI Z SANSKRYTU I OZNACZA
"PRZYNOSZĄCY SZCZĘŚCIE" (SWASTI - POWODZENIE, POMYŚLNOŚĆ, OS SU - "DOBRY" i ASTI - "JEST", -ka SUFIKS RZECZOWNIKOWY).

NATOMIAST W AZJI JEST POWSZECHNIE STOSOWANYM SYMBOLEM SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI.
22 lut 2012 22:43
Gp2 już prawie pełne, a w F1 pustki...
22 lut 2012 22:47
Otwórz Nasri tą stronę, z której skopiowałeś tą definicję i zjedź w dół. Poczytaj sobie część o nazizmie.
Dodane 22.02.12 23:49:
I żeby administrator...
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
19 °C
NIE
Zachmurzenie
23 °C
PON
Słonecznie
26 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 598 157

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.