SVettel napisał(a):
Neil napisał(a):
Im więcej jest odpowiedzi tym łatwiej będzie Rafikowi dostrzec z jakim zacofaniem intelektualnym ma do czynienia na forum, oczywiście, że każdy ma swoją rację, ja ją przedstawiam i uzasadniam (przy okazji przepraszam za wrzucanie avatara, ponieważ powinienem uszanować decyzję Rafika (bo samowolkę drugiego admina mogłem sobie olać)), a niektórzy co robią? Krytyka, szczekanie, podobną strategię stosuje największa partia opozycyjna w Polsce.
Dodane 23.02.12 15:22:
I ludzie to lubią, bo nie dorośli do czegoś więcej niż nieuzasadnionej krytyki.
Dodane 23.02.12 15:23:
Rafik napisał(a):
Ignorujcie go i tyle. W końcu dostanie bana za spam.
Rozumiem, że chodzi o Wlazłego i o obrażanie użytkownika?
Hmm... Próbujesz się wywyższyć ponad swój poziom, ale niestety nie do końca ci się to udaje. Posty jakie piszesz to bardzie zdania które gdzieś posłyszałeś, ale ich poziom jest odwrotnie proporcjonalny do twojego poziomu... Myślisz że dzięki tym... genialnym myślom jesteś ponad przeciętny intelektualnie i możesz się wywyższać ponad nas? Jeśli tak to wiedz że jesteś conajmniej śmieszny... Pogrążaj się dalej, mi szkoda nerwów...
Dodane 23.02.12 15:36:
Hmm, i wydaje mi się że przed chwilą, to ty byłeś najlepszy i najważniejszy, a teraz nagle zmiękłeś i przepraszasz ? Co może się boisz utraty szefa teamu ?...
Włodzimierz Lenin napisał(a):
Tylko ten nie popełnia błedów, kto nic robi.
B)