Jak już przewidujemy to ja obstawiam w GP2 taką kolejność:
1. Verva (mimo wszystko)
2. Lamborghini (świetni kierowcy z WSL)
3. Microsoft Renault (Rafik mówi sam za siebie, no i Paviln, też dobry kierowca na rF) bądź Chrysler[w wersji dla Borowczyka mILKA] (dobry szef, dobrzy kierowcy)
5. Maserati (pokazują dobrą formę podczas testów), Santander Honda (SVettel to jeden z lepszych kierowców, ale Popeyek czyli kiedyś StronG... jest filmik na YT na koncie Jasiny, nic dodać, nic ująć), Subaru (Radzio to jeden z lepszych kierowców, ale kto będzie drugim kierowcą?), Citroen (Mistrz i Lewin to są raczej kierowcy środka) i, być może ART MINI (na razie brak kierowców, ale trwają negocjacje z Czarkiem, może ktoś jeszcze dojdzie...)
10.HRT (Eloop jak dobrze jeździ to może coś tam spróbuje zdziałać, ale będzie ciężko)
11. Alfa Romeo (Simon jest raczej dobrym kierowcą, Kacper chyba też, ale to zawsze była ekipa z końcówki stawki z przebłyskami czasami)
12. Caterham (Skład kierowców: Simley, to może cudem jakiś punkcik może zdobędzie, ale jak Damian 271 chociaż RAZ pojawi się na wyścigu to będzie cud)
Za osądy przepraszam, ale starałem się podać moje przemyślenia. Może się sprawdzą, może nie
Dodane 26.02.12 12:26:Rafik napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):
Rafik, trzeba poprawić KUS-a, bo nie dość, że nowa gra to w dodatku nowa ilość kierowców na serwerze, więc przydadzą się poprawki
Dodane 26.02.12 12:13:
A, i nie zapomnij o typerze
Nie rozumiem, oba systemy są gotowe...
To zobacz w KUS-ie jaka jest maksymalna ilość kierowców, która może się zgłosić
Dodane 26.02.12 12:29:O, i PW Rafik