FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 mar 2012 19:28
Neil napisał(a):
A co? Nie potrafisz się przejechać jednego dobrego okrążenia na zawołanie? Chyba na tym polegają kwalifikacje, czyż nie. A dla dobrego kierowcy 30 minut to strata czasu.

no nie wiem :) ja na Q w Malezji w ostatnim okrążeniu poprawiłem się o 0.4sek :) nie wiem czy coś mi to dało ale lepiej mieć 20min niż jedno okr. i do tego jeśli ktoś Ci wyjedzie i mieć po kwalach... A potem płacz do adminów -.-
19 mar 2012 19:31
No właśnie to jest czytanie ze zrozumieniem kierowców. Oko przynajmniej wiedział jaką to ma wadę, a zarazem zaletę. Mówisz o wyjeżdżaniu na tor, a ja mówię każdy sam na torze, czyli kierowcy by wyjeżdżali co jakiś czas, aby się nie blokować. I w tym jest wada, że takie kwale trwałyby dłużej.
19 mar 2012 20:19
Neil napisał(a):
No właśnie to jest czytanie ze zrozumieniem kierowców. Oko przynajmniej wiedział jaką to ma wadę, a zarazem zaletę. Mówisz o wyjeżdżaniu na tor, a ja mówię każdy sam na torze, czyli kierowcy by wyjeżdżali co jakiś czas, aby się nie blokować. I w tym jest wada, że takie kwale trwałyby dłużej.

takie kwale są bezsensu hahahahahaha to lepiej sobie offline jeździj
19 mar 2012 21:32
Z innej beczki. Odzwyczailiście się już od challenge? Bo ja tak:P
19 mar 2012 22:06
Roxor21 napisał(a):
Neil napisał(a):

A właśnie że mają sens, bo trzeba skleić to jedno, jedyne okrążenie, żeby wyszło idealne. I wtedy w Q wygrywają najlepsi, bo trzeba pojechać ryzykownie, na granicy, ale jednocześnie bezbłędnie.
19 mar 2012 22:08
Bari napisał(a):
Roxor21 napisał(a):
Neil napisał(a):

Gdyby tak naprawdę było, to ten system byłby stosowany dalej. A wyobrażasz sobie kwale w deszczu? Ci jadący na końcu mieliby najlepiej, a ci startujący jako pierwsi marudziliby.

A właśnie że mają sens, bo trzeba skleić to jedno, jedyne okrążenie, żeby wyszło idealne. I wtedy w Q wygrywają najlepsi, bo trzeba pojechać ryzykownie, na granicy, ale jednocześnie bezbłędnie.

Dodane 19.03.12 23:09:
A wyobrażasz sobie kwale w deszczu? Ci co jechaliby z tyłu mieliby najlepiej, a ci jadący z przodu marudzili by.
19 mar 2012 22:17
Oczywiście, że takie "rajdowe" kwalifikacje mają sens. Dodam, że mi by odpowiadały, bo ja na pierwszym okrążeniu najczęściej mam najlepszy, albo prawie najlepszy czas (swój). Ale, choć ostatnio oddalamy się troszkę od realizmu, to jednak to by była spora przesada, bo takie rozwiązanie całkowicie niszczy realizm i odstraszyło by ludzi jak... Boro na TS i nie możemy sobie na takie coś absolutnie pozwolić, więc zakończmy tą dyskusję.
Dodane 19.03.12 23:17:
Simon874 napisał(a):

Ja na studiach niebawem odzwyczaję się od Windowsa. xD
Dodane 19.03.12 23:27:
I do jasnej cholery wynocha z tymi kotami w awatarach! <nerwus>
20 mar 2012 06:01
Simon, wyobrażam to sobie i raz już tak miałem, że na takich kwalach akurat jak wyjechałem to zaczęło padać <lol>

Czy by odstraszyło, czy nie to ja tam nie wiem :P A czy czasem w sezonie 2005 do GP Europy nie było jednego pomiarowego w Q1? :>
20 mar 2012 14:03

Post został usunięty

20 mar 2012 15:13
Rafik napisał(a):
Oczywiście, że takie "rajdowe" kwalifikacje mają sens. Dodam, że mi by odpowiadały, bo ja na pierwszym okrążeniu najczęściej mam najlepszy, albo prawie najlepszy czas (swój). Ale, choć ostatnio oddalamy się troszkę od realizmu, to jednak to by była spora przesada, bo takie rozwiązanie całkowicie niszczy realizm i odstraszyło by ludzi jak... Boro na TS i nie możemy sobie na takie coś absolutnie pozwolić, więc zakończmy tą dyskusję.
Dodane 19.03.12 23:17:
Simon874 napisał(a):

Ja na studiach niebawem odzwyczaję się od Windowsa. xD
Dodane 19.03.12 23:27:
I do jasnej cholery wynocha z tymi kotami w awatarach! <nerwus>

To na Linuksach pracujecie, tzn. studiujesz?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
CZW
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 637 903

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.