FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 kwi 2012 18:46
Dobra... nowy system... więc zaczynamy na nowo ->> Kontrakty
1 kwi 2012 18:50
A ja co mam powiedzieć? Jade sobie 4, dostaje szczała od Dawida i ląduje w `czarnej dupie`?
w Australii nawet nie dojechałem do pól startowych bo kierownica się odłączyła..
1 kwi 2012 18:52
Dobrze, że nie typowałem w F1. :>
1 kwi 2012 18:54
Brawo Rekady
Dodane 01.04.12 20:54:
15.3 Za spowodowanie kolizji podczas wyścigu kierowca otrzyma karę, której wielkość zależy od tego, jak kolizja wpłynęła na bolid poszkodowanego:
a) bolid wpadł w poślizg lub gwałtownie zmienił tor jazdy, poszkodowany był w stanie szybko powrócić do normalnego tempa jazdy - kara 5 sekund i 1 punkt karny,
b) bolid wykonał obrót o więcej niż 90 stopni lub zatrzymał się na torze - kara 10 sekund i 2 punkty karne,
c) bolid zatrzymał się w pułapce żwirowej - kara 15 sekund i 3 punkty karne,
d) z bolidu odpadł przedni spojler - kara 20 sekund i 4 punkty karne,
e) z bolidu odpadł tylny spojler - kara 30 sekund i 6 punktów karnych,
f) z bolidu odpadło koło - kara 40 sekund i 8 punktów karnych.
Jeżeli nastąpił więcej niż jeden z powyższych skutków, wtedy winowajca otrzyma karę za ten, który przewiduje największą karę. Jeżeli do kolizji doszło podczas okresu neutralizacji lub okrążenia formującego, winowajca otrzyma dodatkowo karę czasową 10 sekund i 2 punkty karne.

Brakuje tutaj o nieukończeniu wyścigu...
1 kwi 2012 18:57
!@#$%^&*()__)(*&^%$#@! - mój komentarz o tym gp...
1 kwi 2012 18:58
Sorry dla kazdego kto przezemnie ucierpał ale to najgorszy wyścig w sezone w moim wykonaniu 3 spiny własne błędy żal <wyśmiewacz>
1 kwi 2012 18:59
1 pkt
Konto usunięte
1 kwi 2012 18:59
No tak njlepiej wyeliminnować wiekszosć innych dobrodziejstw i ryzyka zwązanego z hazardem, wtedy mocny zespól ma czystą droge do mistrzostwa bo szanse na popełnienie błędu w strategi sa nikłe. A wtedy słabszy zespól moze se naskoczyć mocniejszym zespołom, a przynajmniej strategią mógłby coś zdziałać lub liczyć na błąd strategiczy tego mocniejszego zespołu. No ale jak takie zasady to cóż muszę sie dostosować, nie mam wyjścia.
1 kwi 2012 19:05
MarlboroMan napisał(a):
No tak njlepiej wyeliminnować wiekszosć innych dobrodziejstw i ryzyka zwązanego z hazardem, wtedy mocny zespól ma czystą droge do mistrzostwa bo szanse na popełnienie błędu w strategi sa nikłe. A wtedy słabszy zespól moze se naskoczyć mocniejszym zespołom, a przynajmniej strategią mógłby coś zdziałać lub liczyć na błąd strategiczy tego mocniejszego zespołu. No ale jak takie zasady to cóż muszę sie dostosować, nie mam wyjścia.

Miałbyś rację w przypadku, gdyby przy wyjeździe SC gra nie doliczała okrążeń. Nie chciałbym zatankować samemu paliwo, a na okrążenie przed metą zatrzymać się na poboczu, bo podczas wyścigu trzy razy był SC.
1 kwi 2012 19:06
ale chyba ilość kółek dodana w przypadku SC też jest jakoś ograniczona no nie?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
CZW
Deszcz
18 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 667 079

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.