FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 kwi 2012 22:10
Szef: BoROwczyk. Budżet: 10 584 471 €

Kur mać, teraz to Menel 1:09 zrobi.
5 kwi 2012 22:38
Oko napisał(a):
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!

FCCL SIĘ PRZYPOMINA ! COŚ PIĘKNEGO

Miałem ten zaszczyt widzieć wcześniej efekty pracy Karola:P
Dodane 06.04.12 01:28:
A pro po CCL:
http://f1ccl.cba.pl/konferencja/

Najlepiej będzie, jak opowiem o całym sezonie z mojej perspektywy. Tak więc po pierwszym GP, moim faworytem do zdobycia tytułu najlepszego kierowcy ligi, był Kari. Zwłaszcza na Australii był od nas sporo szybszy, a potem szczęście mu dopisywało. Wszystko zmieniło się, gdy pojawił się Clemson. Jego tempo było dla nas z początku wręcz przerażające. Praktycznie zarówno ja, Kari i Radek spanikowaliśmy. Ale chyba było jasne, że jeżeli ktoś ma bronić honoru rodziny, to mogłem to być jedynie ja, gdyż z nas tylko ja kumałem sety. xD Moje słowa potwierdzają wyniki pierwszego wyścigu z Clemsonem, czyli GP Hiszpanii, w którym zająłem drugie miejsce, zaraz za Clemsonem. Zapowiadała się zacięta walka z Clemsonem do ostatniego wyścigu.

Echhh niesamowite jest uczucie gdy czyta się to teraz, teraz kiedy wiadomo dlaczego miał takie tempo, oraz...

W Monako byłem szybszy od Clemsona, bo to tor uliczny, a on na nich sobie nie radzi tak dobrze.

oraz wiadomo dlaczego sobie nie radzi w Monako.

3 następne wyścigi nie były do końca udane. Walencja to kolejny tor, który mi nie odpowiada, Węgry wygrałbym, ale miałem problemy z paliwem, a we Włoszech Clemson zaczął używać nowych cheatów, dlatego nie byłem w stanie nawiązać z nim walki.

hahahaha podejrzewam ze Clems śmiał sie wtedy tak jak ja teraz. Tylko że ja sie śmieje z sympatii, a on sie śmiał z tego, ze myślał że będzie robił wszystkich w chuya.

Dopiero w następnym wyścigu odkryłem nowe cheaty, dzięki którym mogłem trzymać się blisko Clemsa.

<lol>

Podsumowując, dla mnie cały sezon to prywatna wojna z Clemosnem xD, którą dość szczęśliwie wygrałem. W następnym sezonie szykuje się jeszcze bardziej zacięty pojedynek. Na szczęście dzięki moim dojściom w administracji wiem, że nowy mod może trochę utrudnić życie zarówno Clemsonowi jak i mi. Mam taką nadzieję, bo chcę w końcu, żeby wszyscy docenili kierowców, którzy nie znają się tak dobrze na setach jak nasza dwójka.

Kiedyś twierdziłeś że jesteś gorszy od niego. Teraz wiesz, że pokonałbyś go z palcem .... :D

Karol:
Moja współpraca w zespole jest znakomita. Nie wyobrażam sobie lepszej. Dominik to spoko gość!

hihihihihihihihi Serioooo???:D <lol> <lol> <wyśmiewacz>

I to by było tyle kompromitujących was, moi drodzy "smrodów" ciągnących się za wami od czasu aż niejaki Dominik Glinka postanowił zacząć nas robic w chuya.
Dobranoc.
6 kwi 2012 06:19
150 tysięcy do teamu Mercedes Szybko
6 kwi 2012 06:59
wtf co to za czerwień o_O xd

Dodane 06.04.12 09:26:
Konto usunięte
6 kwi 2012 09:09
Simon874 napisał(a):
Oko napisał(a):
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!

FCCL SIĘ PRZYPOMINA ! COŚ PIĘKNEGO

Miałem ten zaszczyt widzieć wcześniej efekty pracy Karola:P
Dodane 06.04.12 01:28:
A pro po CCL:
http://f1ccl.cba.pl/konferencja/

Najlepiej będzie, jak opowiem o całym sezonie z mojej perspektywy. Tak więc po pierwszym GP, moim faworytem do zdobycia tytułu najlepszego kierowcy ligi, był Kari. Zwłaszcza na Australii był od nas sporo szybszy, a potem szczęście mu dopisywało. Wszystko zmieniło się, gdy pojawił się Clemson. Jego tempo było dla nas z początku wręcz przerażające. Praktycznie zarówno ja, Kari i Radek spanikowaliśmy. Ale chyba było jasne, że jeżeli ktoś ma bronić honoru rodziny, to mogłem to być jedynie ja, gdyż z nas tylko ja kumałem sety. xD Moje słowa potwierdzają wyniki pierwszego wyścigu z Clemsonem, czyli GP Hiszpanii, w którym zająłem drugie miejsce, zaraz za Clemsonem. Zapowiadała się zacięta walka z Clemsonem do ostatniego wyścigu.

Echhh niesamowite jest uczucie gdy czyta się to teraz, teraz kiedy wiadomo dlaczego miał takie tempo, oraz...

W Monako byłem szybszy od Clemsona, bo to tor uliczny, a on na nich sobie nie radzi tak dobrze.

oraz wiadomo dlaczego sobie nie radzi w Monako.

3 następne wyścigi nie były do końca udane. Walencja to kolejny tor, który mi nie odpowiada, Węgry wygrałbym, ale miałem problemy z paliwem, a we Włoszech Clemson zaczął używać nowych cheatów, dlatego nie byłem w stanie nawiązać z nim walki.

hahahaha podejrzewam ze Clems śmiał sie wtedy tak jak ja teraz. Tylko że ja sie śmieje z sympatii, a on sie śmiał z tego, ze myślał że będzie robił wszystkich w chuya.

Dopiero w następnym wyścigu odkryłem nowe cheaty, dzięki którym mogłem trzymać się blisko Clemsa.

<lol>

Podsumowując, dla mnie cały sezon to prywatna wojna z Clemosnem xD, którą dość szczęśliwie wygrałem. W następnym sezonie szykuje się jeszcze bardziej zacięty pojedynek. Na szczęście dzięki moim dojściom w administracji wiem, że nowy mod może trochę utrudnić życie zarówno Clemsonowi jak i mi. Mam taką nadzieję, bo chcę w końcu, żeby wszyscy docenili kierowców, którzy nie znają się tak dobrze na setach jak nasza dwójka.

Kiedyś twierdziłeś że jesteś gorszy od niego. Teraz wiesz, że pokonałbyś go z palcem .... :D

Karol:

Moja współpraca w zespole jest znakomita. Nie wyobrażam sobie lepszej. Dominik to spoko gość!

hihihihihihihihi Serioooo???:D <lol> <lol> <wyśmiewacz>

I to by było tyle kompromitujących was, moi drodzy "smrodów" ciągnących się za wami od czasu aż niejaki Dominik Glinka postanowił zacząć nas robic w chuya.
Dobranoc.

Chwalisz się czy jak ? A ja w lidze jestem już 2 lata i co ?
6 kwi 2012 09:32
Simon: w tamtym roku wielokrotnie po kwalifikacjach/wyścigach wiele osób pisało: cziter. Czy to oznacza, że wiedzieliśmy dokładnie, że ma czity? Rafik w tej wypowiedzi raczej żartobliwie powiedział, że na Włochy miał nowe czity, bo po prostu znów osiągnął dobry wynik.
6 kwi 2012 10:07
Krzysiek_aleks napisał(a):
Simon: w tamtym roku wielokrotnie po kwalifikacjach/wyścigach wiele osób pisało: cziter. Czy to oznacza, że wiedzieliśmy dokładnie, że ma czity? Rafik w tej wypowiedzi raczej żartobliwie powiedział, że na Włochy miał nowe czity, bo po prostu znów osiągnął dobry wynik.

<ok> Wtedy nazwanie kogoś "cziterem" było wręcz pozytywne.
Dodane 06.04.12 12:25:
Odczekam z włączeniem testów do 14:00, żeby większość zespołów mogła ulepszyć bolidy.
6 kwi 2012 10:35
Rafik, możesz postawić minecrafta ?
6 kwi 2012 10:36
SVettel napisał(a):
Rafik, możesz postawić minecrafta ?

Już od 25 minut włączony.
6 kwi 2012 13:07
OGŁASZAM NABÓR DO LAMBORGHINI
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
CZW
Deszcz
18 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 674 831

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.