FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 kwi 2012 19:08
WTF co tu się dzieje? To tylko wasza wina, że nie zostaliście dopuszczeni do race, Rafik się bał dostać DQ to zobaczcie jaki wczoraj zrobił czas w Q, specjalnie, żeby DQ nie dostać, a Wy wiedząc jaki jest regulamin sami się narażacie na to, że nie zostaniecie dopuszczeni (czyt. DjPatric, MarlboroMan i Khornik) to tylko i wyłącznie Wasza wina.
8 kwi 2012 19:09
DjPatric, Khornik i Malboro. Żadnego odszkodowania nie dostaniecie. Akceptowaliście regulamin, więc się do niego DOSTOSUJCIE. DjPatric do ciebie:
Kierowca, który nie wziął udziału lub został zdyskwalifikowany zarówno w treningach jak i kwalifikacjach przed danym wyścigiem, może dostać pozwolenie na start w wyścigu, jeżeli w obecnym sezonie, po ostatnim otrzymaniu takiego pozwolenia (lub od początku sezonu, jeśli w aktualnym sezonie nigdy go nie otrzymał), wziął udział w minimum >>>>>>>3 <<<<<<< wyścigach danej serii i wysłał prośbę o zezwolenie na udział w wiadomości na konto "Administracja".

A teraz odpowiedzcie mi na pytanie - CZY WY POJECHALIŚCIE OSTATNIE TRZY WYŚCIGI W DANEJ SERII?!

8 kwi 2012 19:09
Nasri napisał(a):
WTF co tu się dzieje? To tylko wasza wina, że nie zostaliście dopuszczeni do race, Rafik się bał dostać DQ to zobaczcie jaki wczoraj zrobił czas w Q, specjalnie, żeby DQ nie dostać, a Wy wiedząc jaki jest regulamin sami się narażacie na to, że nie zostaniecie dopuszczeni (czyt. DjPatric, MarlboroMan i Khornik) to tylko i wyłącznie Wasza wina.

Podpisuje się pod tym postem. Ja za każdym razem jak odbiłem się od bandy nie kończyłem okrążenia, a i tak byłem wysoko w kwalifikacjach. Wasza wina i tyle.
8 kwi 2012 19:10
Właśnie, a przez Was Rafik wyglądać będzie potem tak:

Zero szacunku nadal, tylko jeździć, tylko dawaj kase, tylko mogłem zdobyć punkty.
8 kwi 2012 20:00
Dawidowi DQ anulujemy za wygłupy PO wyścigu.
8 kwi 2012 20:18
Rafik napisał(a):
Dawidowi DQ anulujemy za wygłupy PO wyścigu.

Jeśli moje rozumowanie jest dobre, to oznacza że dzisiaj będzie już kto ma dq a kto nie?
Tak by było łatwiej, ponieważ np zgłosi ktoś na mnie, a ja już teraz bd miał dq i nie będziesz musiał paczeć zgłoszonego incydentu.
8 kwi 2012 20:23
Będzie musiał. A PK to co? :>
8 kwi 2012 20:26
Rafik, czemu mam "+59:27.837" xD?
8 kwi 2012 20:30
Burza napisał(a):
Rafik, czemu mam "+59:27.837" xD?

:O Zaraz ogarnę.
8 kwi 2012 20:49
Małe pytanko dla Rafika: Jak wiemy w poprzednich sezonach, jeśli ktoś tracił do zwycięzcy okrążenie mimo, że dostał kare nie tracił pozycji. Czy i tak będzie teraz w F1 czy nie?
Dodane 08.04.12 22:52:
Tak w ogóle to jestem za<cenzura>iście dumny z siebie po kolejnym wyścigu, dzisiaj osiągnąłem życiowy sukces w tej lidze - 5 miejsce i +10 punktów.
http://demotywatory.pl/3755871/Dopoki-wa lczysz
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 685 706

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.