25 maj 2013 14:44
Dawid Ostój napisał(a):
Na początku sezonu nie było nikogo chętnego, teraz udało się dobry skład administracji skompletować, ale sprawdzenie najszybszych okrążeń to zbyt poważna sprawa, żeby ktoś mógł to sprawdzić tak bez uprzedniego przygotowania.
Dodane 25 maja 2013 16:44:
Btw. jeszcze jeden - dwa takie weekendy, nauczyciele się uspokoją (bo teraz srają, że trzeba ocen natrzaskać) i będę miał więcej czasu wolnego.
Dodane 25 maja 2013 16:48:
Szymon Kmiecik napisał(a):
No właśnie, w czwartek wysłałem prośbę o przelanie nagród zespołom w PSC, a dzisiaj mamy sobotę i nadal nie ma.
Maciej Paruch napisał(a):
Wiem że to nie 5 min, ja też prowadzę ligę gdzie zajmuje się wszystkim począwszy od organizacji do robienia newsów. Ale jak nie masz tyle czasu to nie lepiej żeby ktoś ci pomógł ? Ja jak nie daje rady to pisze czy mi ktoś pomoże i zawsze ktoś miły się znajdzie
. Tak więc ok poczekam jeszcze z nie cierpliwością
Dawid Ostój napisał(a):
Nie sklonuję się ku*wa!
Dodane 25 maja 2013 16:15:
To nie jest je*ane 5 minut na odpalenie rFa, to jest przeglądnięcie najszybszych okrążeń 10 - 15 kierowców.
Ja
e będą dzisiaj te oficjalne wyniki z PSC ? Inna seria w ciągu kilku godzin po miała wyniki -,-
e będą dzisiaj te oficjalne wyniki z PSC ? Inna seria w ciągu kilku godzin po miała wyniki -,-
Nie sklonuję się ku*wa!
Dodane 25 maja 2013 16:15:
To nie jest je*ane 5 minut na odpalenie rFa, to jest przeglądnięcie najszybszych okrążeń 10 - 15 kierowców.
Wiem że to nie 5 min, ja też prowadzę ligę gdzie zajmuje się wszystkim począwszy od organizacji do robienia newsów. Ale jak nie masz tyle czasu to nie lepiej żeby ktoś ci pomógł ? Ja jak nie daje rady to pisze czy mi ktoś pomoże i zawsze ktoś miły się znajdzie
. Tak więc ok poczekam jeszcze z nie cierpliwością Na początku sezonu nie było nikogo chętnego, teraz udało się dobry skład administracji skompletować, ale sprawdzenie najszybszych okrążeń to zbyt poważna sprawa, żeby ktoś mógł to sprawdzić tak bez uprzedniego przygotowania.
Dodane 25 maja 2013 16:44:
Btw. jeszcze jeden - dwa takie weekendy, nauczyciele się uspokoją (bo teraz srają, że trzeba ocen natrzaskać) i będę miał więcej czasu wolnego.
Dodane 25 maja 2013 16:48:
Szymon Kmiecik napisał(a):
Proponuję wbić na TSa i przekonać się, co takiego robi nasz kochany admin (;*), który "pracuje" nad rynkiem
No właśnie, w czwartek wysłałem prośbę o przelanie nagród zespołom w PSC, a dzisiaj mamy sobotę i nadal nie ma.

Co do admina to racja