27 cze 2013 17:02
Kiedy będą typery z PSC i F1 ??
FORUM
Ale jak widzę lider, Ziomek ma oszałamiającą liczbę okrążeń bo aż 41. No, chyba jego szef wraz z sponsorem skaczą z radości. Wyszedł nam Oko i ktoś jeszcze lecz tylu tam było kierowców, że nie wiem kto to był, chociaż teraz zauważyłem, że to był Rekady. No to wiemy kto pierwszy, a miejsca 2 i 3 zajmują... Lotusy. Czas jeszcze ma Fuli z McLarena(jeżdżę w nim w pewnej lidze). Mamy 5 czas, należy on do Koguta, i mamy drugiego kierowcę w zespole ligowym, jest nim Crafter. I kolejne dwa czasy, tym razem m3nela23 i KarolaBeda5 w takiej kolejności. I są dwaj ucikinierzy, Rekady i Oko, lecz znów ktoś wyszewdł. Ogromne zamieszanie, nawet plączą mi się litery. Fuli wskoczył przed Lotusy, ale liderem, niezagrożonym liderem jest nadal Ziomek027, który ma czas o prawie 7 dziesiątych lepszy od Fuliego. Oko też szybko uzyskał dobry, 4 czas. Ale lideruje nadal Ziomek, kompletny debiutant którego podpuściłem aby tutaj startował, to ja mu załatwiłem posadę w Virginie i ktoś znowu wyszedł, ludzie, zostawajcie tam i nie wychodźcie! Radek nic tylko siedzi sobie w SC, może pije herbatę, o pojawił się drugi kierowca Renault, 007. Dawid007. Ziomek cały czas jeździ, jeździ, już ma na koncie 43, jak on może tyle jechać
dupa
cycki"GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |
| 05 | Dawid Czepiela | 269 |