FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 lip 2013 12:10
Łukasz Dams napisał(a):
Michał Romaszko napisał(a):
Dostać bana za nazwanie kogoś dzieckiem?? To do syna chyba się zacznę per pan zwracać, albo w ogóle nie będę nic mówić bo jeszcze mnie zaskarży...

Żenujący poziom administracji...

Użyłeś tego słowa w obraźliwy sposób. Nie wmawiaj mi, że było inaczej. Wiele razy ciebie ostrzegałem. Jeśli dalej będziesz tak postępował, to dostaniesz permanentnego bana.

Klusek spokojnie możemy zrobić tydzień bez kłótni?
4 lip 2013 12:15
Łukasz Dams napisał(a):
Dostać bana za nazwanie kogoś dzieckiem?? To do syna chyba się zacznę per pan zwracać, albo w ogóle nie będę nic mówić bo jeszcze mnie zaskarży...

Użyłeś tego słowa w obraźliwy sposób. Nie wmawiaj mi, że było inaczej. Wiele razy ciebie ostrzegałem. Jeśli dalej będziesz tak postępował, to dostaniesz permanentnego bana.

Mam wy.... na to czy mi wlepisz tego bana czy nie.
Swoim zachowaniem pokazales że nie powinieneś mieć władzy jaką masz bo wyraźnie jej nadużywasz...

Jak inaczej nazwiesz dzieciaczki które tak jak Vettel tylko się pluć przez internet potrafią??
4 lip 2013 12:20
Może zmieńmy temat...

Będzie jakiś jeszcze fun w te wakacje ??
4 lip 2013 12:29
Póki co to Ty robisz za dzieciaczka który się pluje na wszystko przez internet.
4 lip 2013 12:49
Adrian Pińczuk napisał(a):
Może zmieńmy temat...

Będzie jakiś jeszcze fun w te wakacje ??

Będzie.
4 lip 2013 13:09
Łukasz Dams napisał(a):

Swoim zachowaniem pokazales że nie powinieneś mieć władzy jaką masz bo wyraźnie jej nadużywasz...

Jak inaczej nazwiesz dzieciaczki które tak jak Vettel tylko się pluć przez internet potrafią??

Jesteś chyba pierwszą osobą która hejtuje Kluska.
Nie potrzebnie, a więc
http://www.youtube.com/watch?v=YN6_XgUYH Jk
4 lip 2013 13:10
Nie będę wdawał się z tobą w dyskusje, Michale, bo bez obrażania nie potrafisz prowadzić wymiany zdań. Nie mam zamiaru czytać obelg w moim, czy innych kierunku. Ostrzegam cię, że jeśli jeszcze raz złamiesz regulamin, to się pożegnamy.
Dodane 4 lipca 2013 15:11:
Szymon Kmiecik napisał(a):

Najlepszy polski serial jaki oglądałem.
Dodane 4 lipca 2013 15:13:
Tydzień bez kłótni właśnie minął, gdy nie było wśród nas Michała.
4 lip 2013 14:27
http://www.youtube.com/watch?v=DEhJgRvea V8
Pozdrowienia dla hejterków.
4 lip 2013 15:19
Łukasz Dams napisał(a):

Jak byś nie traktował wszystkich z góry, to i ludzie mieliby lepszy stosunek do ciebie. Sam sobie zasłużyłeś na takie traktowanie swoim zachowaniem.
A w prezencie dla ciebie:
4 lip 2013 15:50
Módlcie się o brak finału dla Radwańskiej i Janowicza, jeżeli nie chcecie oglądać F1 na TV4 lub PSN, co NIE JEST PEWNE.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
21 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
16 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 460 066

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.