FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 lip 2013 11:09
Dawid Kuszel napisał(a):
Chciałem oficjalnie podziękować Kluskowi, za jego mistrzowską analizę sytuacji, Radkowi za jego "dar" oszczędzania paliwa, Nasriemu za przystopowanie rywala, a także administracji głównej F1-Online za możliwość uczestnictwa w wyścigu reprezentując barwy ligi.

Jeśli już jesteśmy przy prolidze, to chciałbym jeszcze pogratulować Crafterowi i Mohito za ich start praktycznie bez przygotowań, który jednak przyniósł drugie miejsce. Gratuluję też Wyllyemu oraz Nasriemu za wytrwałość i dobre tempo. Szkoda, że mieliście Borowczyka, a raczej jego brak prądu.

Dzięki, pomysł na przyblokowanie rywala był mój i to z 10 minut wcześniej niż Klusek się pojawił i o tym poinformował. Nie ma sprawy, chętnie bym jeszcze kiedyś pojechał :)
20 lip 2013 12:08
Ja również gratuluję wszystkim naszym ekipom, zwłaszcza zespołowi Kluska, Radka i Widma, który zasłużył na zwycięstwo w GT1. Ale Borowczyk, Crafter, Mohito, Nasri i Wylly również wykonali świetną robotę. Oczywiście nie wszystko poszło tak jak powinno, ale ogólnie wydarzenie to uznaję za udane. Jednak ostatni raz robię transmisję z całego takiego wyścigu. :) Na szczęście było co pokazywać, bo wyścig był naprawdę ciekawy i nie odpuściłem do samego końca.
20 lip 2013 12:22
Ja zaś gratuluję ekipie z LMP1: Mohito i Crafterowi, którzy nie poddali się do końca i ukończyli wyścig na 2 miejscu.

Chcę też zwłaszcza jeszcze raz podziękować Widmu za przygotowanie do wyścigu. Efekty było widać gołym okiem ;)
20 lip 2013 15:27
Radosław Cupał napisał(a):
Ja zaś gratuluję ekipie z LMP1: Mohito i Crafterowi, którzy nie poddali się do końca i ukończyli wyścig na 2 miejscu.

Chcę też zwłaszcza jeszcze raz podziękować Widmu za przygotowanie do wyścigu. Efekty było widać gołym okiem ;)

Odwalili dobrą robotę. Mohito wrócił do domu 2 godziny przed wyścigiem, a Crafter prawie nic nie trenował do wyścigu. Gratulacje <brawo>
20 lip 2013 15:43
Następny taki z miłą chęcią pokomentuje ;)
20 lip 2013 15:48
Rafał Cupał napisał(a):
Ja również gratuluję wszystkim naszym ekipom, zwłaszcza zespołowi Kluska, Radka i Widma, który zasłużył na zwycięstwo w GT1. Ale Borowczyk, Crafter, Mohito, Nasri i Wylly również wykonali świetną robotę. Oczywiście nie wszystko poszło tak jak powinno, ale ogólnie wydarzenie to uznaję za udane. Jednak ostatni raz robię transmisję z całego takiego wyścigu. :) Na szczęście było co pokazywać, bo wyścig był naprawdę ciekawy i nie odpuściłem do samego końca.

<brawo>
20 lip 2013 15:55
Sebastian Cygler napisał(a):

Ty się Rusy nie odzywaj, bo przez Ciebie Widmo, Klusek i Radzik nie wygrali.
Dziękuję dobranoc.

Odwalili dobrą robotę. Mohito wrócił do domu 2 godziny przed wyścigiem, a Crafter prawie nic nie trenował do wyścigu. Gratulacje <brawo>

Ty się rudy nie odzywaj, bo przez Ciebie Widmo, Klusek i Radzik przegrali pierwsze miejsce.
Dziękuję dobranoc.
20 lip 2013 16:09
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Dziękuję dobranoc.

Ty się rudy nie odzywaj, bo przez Ciebie Widmo, Klusek i Radzik przegrali pierwsze miejsce.
Dziękuję dobranoc.

Pieczyk nie odzywaj. Czy to jego wina że serwa wywaliło ?
20 lip 2013 16:11
Patryk Łucków napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Ja nie mówię że to jego wina, ale znajdzie się kilka powodów przez które Widmo nie odrobił tej straty.

Dziękuję dobranoc.

Dziękuję dobranoc.

Pieczyk nie odzywaj. Czy to jego wina że serwa wywaliło ?

Ja nie mówię że to jego wina, ale znajdzie się parę innych powodów że Widmo nie odrobił tej straty, a mógł.
20 lip 2013 16:20

Post został usunięty przez autora

NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
28 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 457 087

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.